שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רמי
    05/11/2008

שלום רב, בחודש האחרון יש לי גירודים רבים בכל הגוף: רגליים, מותניים, חזה ועוד. עשיתי בדיקות לאלרגיה ואין לי שום אלרגיה. אפשר לקבל המלצה לטיפול או הקלה לפי הרפואה המשלימה? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גרודים והומאופתיה

כרמית ברלין
    07/11/2008

הי רמי ותודה על פנייתך.
    הגעת למקום הנכון, בעייתך מוכרת וניתנת לפתרון בעזרת הומאופתיה.
    הומאופתיה הינה שיטת טיפול אשר לא מטפלת במחלות או בבעיות באופן ספציפי, כי אם באדם כמכלול. מה שאומר שכל המישורים של האדם חשובים לנו בו זמנית.
    ההומאופתיה מסתכלת על בעיה/מחלה שאדם הגיע איתה כעל ביטוי חיצוני למשהו עמוק יותר. והיא מנסה לרפא ולסייע מעומק הבעיה, כלומר מהשורש.
    כשנמצאים תחת טיפול הומאופתי חווים שיפור גם בבעיות נוספות, באם קיימות.
    אופן הטיפול הוא: שיחת אבחון בה ההומאופת מכיר את המאפיינים של האדם. בסיום השיחה הוא מתאים למטופל רמדי (=תרופה הומאופתית) המתאימה לאדם ולבעייתו באופן ייחודי.
    הרמדי היא חומר אחד כלשהו מהטבע, שעבר תהליך של דלולים רבים במים עד שלא נשאר שם חומר כלל. בשל סיבה זו הרמדי לא מסוכנת ונטולת תופעות לוואי.
    אני ממליצה לך בחום
    לפרטים נוספים אתה מוזמן ליצור איתי קשר או עם הומאופת מוסמך אחר.
    להת ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו