שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ורדו'ש
    19/11/2008

אני קיבלתי לפני כחודש התקף חרדה ..מאז ההתקף הופיעו לי סימפטומים שמעולם לא היו קימיים ועוד לבחורה צעירה(אני בת 21).הלכתי לכל רופא אפשרי לכל בדיקה אפשרית והכל יצא תקין.אמא שלי קנתה לי את DATIF PC ..האם אני יכולה לקחת את זה במשך היום גם בלי לקבל התקף חרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה והומאופתיה.

כרמית ברלין
    22/11/2008

הי ותודה על פנייתך.
    התכשיר datif pc אינו תכשיר הומאופתי קלאסי. אני עוסקת בהומאופתיה קלאסית ולכן לא אוכל להשיב לשאלתך. כן אוכל לייעץ לך בדבר אחד.
    הומאופתיה היא שיטת טיפול שאיננה מטפלת במחלות או בבעיות באופן נקודתי. כי אם באדם כמכלול. בהבנה ההומאופתית הבעיה איתה מגיע האדם היא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק יותר ופנימי. היא מטפלת בבעיה מהעומק. מבחינת ההומאופתיה, החרדה שלך היא רק התוצאה.
    קדמו לה דברים אחרים.
    ההומאופתיה מתבססת על ייחודיות. מתאימים לאדם תרופה הומאופתית בהתאם למאפייניו הייחודיים. מאפייניו בכל הרמות: גוף, נפש, רגש....
    על כן לדעתי, תכשיר שנקנה בבית המרקחת ואינו מבוסס על התאמה ייחודית, יעילותו בעיני פחותה.
    אני מציעה וממליצה לך בחום לגשת להומאופת קלאסי, שיעזור לך לפתור את בעייתך מהשורש.
    בהצלחה רבה.
    כרמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו