טיפול הומיאופתי בנזלת בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הומיאופתי בנזלת בזמן הריון
    ענת
    13/01/2009

שלום לך, אני בשבוע 12 להריון. היום הייתי אצל רופאת א.א.ג בגל צינון שאמרה לי שטיפות למיניהן לא מתאימות להריון (קונבציונליות). היא הציעה לי טיפול הומיאפתי של חב' HEEL בשם Euphorbium Compositum drops. בדקתי עם חב' אלטמן שם היועצת אמרה שזה בטוח. רציתי לקבל את חוו"ד בעניין לגבי טיפות אלו ברהיון, ואם יש לך ניסיון עם זה. תודה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הומאופתיה והריון.

כרמית ברלין
    18/01/2009

הי ותודה על פנייתך.

יש לי נסיון טוב עם הומאופתיה בהריון ככלל. הומאופתיה בטוחה לשימוש בהריון. כיוון שתרופה הומאופתית אינה מכילה חומר בכלל ולכן לא יכולה לסכן לא את האם ולא את העובר.
    לגבי התכשיר - הוא לא הומאופתיה קלאסית. כלומר תרופה הומאופתית קלאסית מורכבת מחומר אחד שעבר דילולים רבים במים עד שלא נשאר בו חומר.
    הומאופתיה מודרנית - שזה מה שהתכשיר שקיבלת נראה, זהו שילוב של כמה תרופות יחד. ובעיני זה פחות מומלץ.
    ניתן לדעת מה עושה תרופה אחת, אבל ערבוב של כמה....... אין לי מושג.
    אני מציעה שתגשי להומאופת קלאסי שיוכל ללוות אותך בהריונך ולסייע לך בצינון ובכלל בבעיות אחרות אם וכאשר (לא עלינו) יצוצו.
    להתראות כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו