מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה זמן לוקח לתרופה להשפיעירדנה18/01/2009
בס"ד לכבוד כרמית ברלין וד"ר בועז רון, מזה שנים בתי בת ה-15 סובלת מנשימה כבדה דרך האף. אני כרגע יושבת על ידה , היא באמצע לישון ומאוד שומעים את הנשימה שלה, מרגישים שקשה לה.וגם שומעים בקול שלה שהאף סתום הרבה מאוד אולי אפילו רוב הזמן. לפני כמה שנים היינו אצל כמה מומחים לאף אוזן גרון ואמרו שהיא לא צריכה נתוח. אחד אמר לעשות סיטי. בינתיים עוד לא עשינו את הסיטי. ואני שמה לב וגם היא אומרת שהמצב יותר גרוע והנשימה יותר כבדה.היינו במרפאת אלרגיה ואמרו שהיא מאוד אלרגית לאבק, אז אני מנסה לשאוב את האבק כמה שאני יכולה אבל כמובן זה לא מספיק. היא גם סובלת הרבה מדלקות סטרפט, יש לה שקדים מאוד גדולים ולוקחת אנטיביוטיקה הרבה פעמים. אגב, עכשיו היא ישנה והפה שלה פתוח והלשון קצת בולט לכיוון החוצה. בעבר ניסינו אריוס(אנטי היסטמין) אבל זה לא כל כך עזר. עכשיו התחלנו איזה ספריי הומיאופטי לאף "אלרגיל" שהרוקחת המליצה לנו.היא לוקחת את זה מזה שבוע אבל בינתיים נראה לנו שזה יותר גרוע, והנשימה עוד יותר כבדה. השאלות שלי הם: 1) כמה זמן לתת לספריי, האם כבר להפסיק אחרי שבוע או שזה עוד יכול להשפיע לטובה? 2)לאור כל מה שספרתי האם אתם חושבים שיש מה לעזור בלי נתוח? תודה רבה וסליחה על אורך המכתב ירדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לירדנה.
כרמית ברלין18/01/2009הי ירדנה ותודה על פנייתך.
ראשית - בלי לפגוע בכבודה של הרוקחת שנתנה את הספריי לביתך, עליך להבין, שמורכבות בעיותיה של ביתך, אינן יכולות להיפתר באמצעות ייעוץ של "מעבר לדלפק" בבית מרקחת.
בעיותיה דורשות פגישה רצינית עם הומאופת קלאסי, תשאול מעמיק, והתאמת תרופה הומאופתית בהתאם למאפיינייה הייחודיים ובעיותיה במישורים השונים: גוף רגש ונפש.
בטיפול ההומאופתי, אין אנו מטפלים במחלות באופן נקודתי, כי אם באדם כמכלול. בהבנתנו הבעיה איתה מגיע אדם לטיפול היא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק יותר. ההומאופתיה מרפאה את הבעיה מהעומק מהשורש בצורה הטובה ביותר.
תחת טיפול הומאופתי נכון ועמוק, חווים שיפור הדרגתי בכל הבעיות. וכן לעתים רבות "ניצלים" מניתוחים ומתרופות שונות בעזרת הטיפול ההומאופתי. כמה זמן זה לוקח, על כך אין באפשרותי לענות, משך זמן השיפור תלוי בגורמים שונים.
אלרגיל, אינו תכשיר הומאופתי קלאסי, לא הייתי ממליצה עליו כטיפול לביתך.
עצתי לך היא לגשת עם ביתך להומאופת קלאסי מוסמך, ולהתחיל בטיפול הומאופתי, זה יכול לעזור לה מאד.
להתראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)