הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    רקפת
    25/01/2009

שלום, אני בהריון והרופא המטפל שלי המליץ לי לקחת CYCLAMEN בעקבות מצב מסוים בו אני נמצאת כרגע. רציתי לדעת מה פעילותו של אותו CYCLAMEN, איך הוא אמור להשפיע והאם זה בטוח לקחת בזמן הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• הריון

כרמית ברלין
    25/01/2009

הי ותודה על פנייתך
    cyclamen היא רמדי (תרופה הומאופתית) שעשויה מרקפת.
    כעיקרון, תרופה הומאופתית היא חומר ראשוני אחד מהטבע, במקרה שלך הצמח רקפת, שעבר דילולים מרובים במים, עד שלא נשאר בו בעצם שום חומר, כי אם זכרון לא חומרי. משהו ששייך לחומר אך הוא לא חומרי. (כן אני יודעת שזה מסובך....)
    בשל העובדה שאין בו חומר, הוא חסר תופעות לוואי, אין אפשרות להתמכר אליו, או לפתח כנגדו אלרגיה. הוא בטוח לשימוש בכל גיל וגם בנשים הרות ומניקות.
    אין לי מושג מדבריך, מה הסיבה שהרופא המטפל שלך נתן לך דווקא את הרמדי הזו. בהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלות או בבעיות באופן נקודתי, כי באדם כמכלול. אי לכך לפני מתן תרופה הומאופתית, יש להתייחס לכל מיני מישורים אצל האדם ולמכלול של דברים, שעל פי דבריך אין לי אפשרות לדעת אותם.
    האם הרופא שלך הוא הומאופת מוסמך???? אם כן, עלייך לשאול אותו ולדרוש הסבר מפורט יותר.
    לגבי איך אמורה התרופה להשפיע - שוב דרוש כן הבנה של מה בעייתך. אך בכללי, אני כן יכולה לומר לך שהיא יכולה להשפיע על כל מישורי החיים שלך, פיזיים, רגשיים ונפשיים, וכמובן ההשפעה היא לטובה.
    בהצלחה והמשך הריון קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו