המנעות ממנטה וקפאין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנעות ממנטה וקפאין
    יעל
    30/01/2009

שלום, אני בת 26 וסובלת מאלרגיה לקרדית האבק, ומאלרגיה לפריחה עונתית ואסטמה קלה. האם ידוע לכם אחוזי ההצלחה בהומאופתיה במצב כזה? ושאלה נוספת: האם ההמנעות ממנטה וקפאין היא רק לתקופה קצרה, או שצריך להמנע גם במשך שנים במידה וממשיכים לקחת את הרמדי? והאם שורת שוקולד ביום יכולה להרוס? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המנעות ממנטה וקפאין

הוספת תגובה

• אסטמה ואלרגיה

כרמית ברלין
    31/01/2009

הי ותודה על פנייתך,
    מנסיוני, ראיתי אחוזי הצלחה גבוהים במצבים של אסטמה ואלרגיה.
    חשבו רק שתביני, שהומאופתיה אינה מטפלת במחלות או בבעיות כי אם באדם. האסטמה והאלרגיה הן רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי ועמוק, שאותו הההומאופתיה מנסה לרפא ומנסיוני גם מצליחה.
    לגבי המנטה והקפה. יש להימנע מהם לאורך כל הטיפול ההומאופתי, גם אם נמשך שנים. הם מנטרלים את השפעת הרמדי ומפחיתים מיעילותה. ובלי קשר קפאין זה לא דבר בריא.....
    לגבי שוקולד, אני לא מונעת מהמטופלים שלי שוקולד, כמובן שהכל במידה... ואין בעיה עם שורה, אם היא לא באלכסון כמובן......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם בצל ושום?

ללין
    01/02/2009

האם גם מזה מומלץ להמנע? אין לי כל כך בעייה להמנע משוקולד, אבל בצל ושום בבישול זה פשוט הכרחי ולפעמים אפילו לא יודעים ששמו באוכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו