מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעת לוואי?מורין05/02/2009
שלום, אני בת 28 וסובלת מאקנה מאז גיל ההתבגרות. לאחרונה יש לי התפרצות של פצעים אז שאלתי את הרוקחת בבית מרקחת הומאופתי אם יש משהו הומאופתי לעזרה הנלקח דרך הפה (נמאס לי ממשחות). היא המליצה לי לנסות את R53 של Dr. Reckeweg (טיפות למהילה במים). לקחתי את הטיפות לראשונה אתמול בצהריים ואתמול בערב התחיל לי דימום ואגינלי קל (ואני על גלולות ולא שכחתי אף אחת). אני יודעת שאקנה קשור להורמונים ואני מפחדת שהתמיסה הזו אמורה להשפיע על ההורמונים - והיא משפיעה עלי טוב מידי :) אנא עזרו לי: האם ההשערה שלי נכונה? כי אני נורא רוצה לטפל באקנה אבל אני מפחדת לקחת שוב את התמיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה מודרנית
כרמית ברלין06/02/2009הי ותודה על פנייתך,
R53 אינו תכשיר הומאופתי קלאסי, אלא תכשיר הומאופתי מודרני/צרפתי. ההבדל בין הומאופתיה קלאסית למודרנית הוא הבדל גדול ומשמעותי.
בהומאופתיה קלאסית, מטפלים באדם ולא בבעיה או במחלה. בהתאם למאפייניו הייחודיים של האדם ובהתאם למכלול בעיותיו מתאימים לו תרופה הומאופתית אחת, שעשוייה מחומר אחד - שדולל פעמים רבות במים. הרעיון בטיפול בצורה הזו, הוא לפתור את הבעיה מהשורש.
הומאופתיה צרפתית, מטפלת בבעיות באופן נקודתי, בדומה לשיטת הרפואה הרגילה. בהתאם למה שהאדם מספר לרוקח, הוא נותן לו תרופה הומאופתית שמוכרבת מכמה סוגים של תרופות הומאופתיות המעורבבות יחד.
בלי לפגוע בכבודם של העוסקים בהומאופתיה צרפתית, חלילה, אני יכולה לומר לך בלב שלם, שאפשר לדעת מה עושה חומר אחד, אבל כשמדובר בערבוב של חומרים.... אלוהים יודע...
גם בדרך זו לא תיפתר בעייתך מהשורש.
יתכן שהדימום הוגינלי הוא מהתרופה, אין לי אפשרות לדעת, אינני עוסקת בהומאופתיה צרפתית כי אם בקלאסית.
אני מציעה לך להפסיק את נטילת התרופה ולהתייעץ ביום ראשון עם הרוקח שנתן לך.
מקווה שעזרתי.
כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)