הומאופתיה וקפאין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומאופתיה וקפאין
    קרן
    07/02/2009

בני בן שנה וחצי ונמצא בטיפול הומאופטי בעקבות התעוררויות מרובות בלילה. התחלנו טיפול לפני כשבוע. הבנתי כי יש להמנע לחלוטין מקפאין אך בני לא מוכן לוותר על מעדן שוקולד ביום ומאחר וכמעט אינו אוכל כלום במשך היום אינני רוצה למנוע זאת ממנו. התייעצתי עם ההומאופתית והיא אמרה שפשוט ניתן לו מנה נוספת בעוד כשבוע על מנת שתשמש "תיזכורת" לגוף (גם מאחר ואיננו רואים עדיין השפעה כלשהיא וגם בגלל שלא ניתן להמנע לחלוטין משוקולד). שאלותי הן: לפי מה שהבנתי, הקפאין מבטל את השפעת הרמדי - אז איך תעזור מנה נוספת אם לאחריה ימשיך "לצרוך" קפאין? אני יודעת שההשפעה על כל מטופל היא אינדווידואלית וגם ההומאופתית אמרה ששבוע זה מאוד מוקדם לראות שינוי אך האם לא צריך להרגיש כבר שינוי *כלשהו* בהתנהגות הכללית במשך היממה? מניסיונך, האם מתחילים לראות שינוי לא לפני שבועיים מלקיחת הרמדי (כדברי ההומאופתית)? אשמח לקבל תשובות (הגעתי אל ההומאופתית דרך האגודה להומאופתיה קלאסית ולא הצלחתי למצוא עליה המלצות ולכן אני קצת חוששת שאולי בכל זאת היינו צריכים להגיע למישהו מוכר....)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הומאופתיה וקפאין

הוספת תגובה

• קפאין והמלצות

כרמית ברלין
    07/02/2009

הי ותודה על פנייתך,
    כמה דברים לי אליך,
    1. אין שום בעיה לאכול מעדן שוקולד, אפילו כל יום, כשנמצאים תחת טיפול הומאופתי.
    רמת הקפאין בו היא זניחה ולא תבטל שום השפעה טיפולית. ובכלל, ניתן לאכול גם שוקולד תחת טיפול הומאופתי, רק לא בהגזמה כמובן. כמות של שורה (מחפיסה) אפילו יום יום זה בסדר. הבעיה היא עם קפאין כמו קפה, נס קפה ואפילו נטול - מה שלא נראה לי שבנך בן השנה וחצי צורך.
    2. לגבי השפעת הרמדי, אני לא עובדת בדרך של ההומאופתית שניגשת אליה, ולא נראה לי "טיפול תחזוקה".... כאשר נותנים מנה באופן חד פעמי, היא יכולה להחזק אפילו חודש ויותר, תלוי בהרבה דברים, וחזרה על המנה כל שבוע, ללא סיבה הגיונית, יכולה לפגוע בתהליך. מהירות ההשפעה, בהנחה שהותאמה לבנך הרמדי הנכונה, היא אינדווידואלית ותלויה בכל מיני דברים, מנסיוני בטווח של עד חודש וחצי מנטילתה צריך לראות כבר משהו.
    3. המלצות- רצוי תמיד ללכת להומאופת מנוסה, שיש לך לגביו איזושהיא המלצה,לגבי האגודה להומאופתיה קלאסית, זה שהיא שייכת לשם, לא אומר כלום לגבי נסיונה המקצועי. אני כרגע לא שייכת לשם (מטעמים אישיים) ובכל זאת רואה עשרות מטופלים בשבוע, ילדים ומבוגרים כאחד.
    ועובדת בשיתוף פעולה מלא עם רופאי ילדים ורופאים קונוונציונלים שונים.
    בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - שלחתי לך מייל

קרן
    07/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו