מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טטנוסנני17/02/2009
מה דעתכם על רמדי שמטפלת אם ילד נפצע מברזל למשל ולא קיבל חיסון טטנוס האם זה באמת יכול להיות במקום?אני חשבתי לחסן אבל הומלץ לי שיהיה לי רמדי כזה בבית למקרה..מחכה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טטנוס והומאופתיה.
כרמית ברלין18/02/2009הי ושוב תודה על פנייתך,
אכן קיימת תרופה הומאופתית בשם ledum שנותנים אותה במצבים הדורשים טטנוס.
אבל, לא הייתי לוקחת את הסיכון ואומרת שזה במקום חיסון. ושוב מגיעים לנושא החיסונים הבעייתי..
השנוי במחלוקת.... ושוב - קיצוניות לא מובילה לשום מקום.
את נושא החיסונים יש לשקול בהתאם לילד ומצבו ובהתייעצות עם רופא שיכול לייעץ בנושא. לידיעה בלבד, אם האדם לא מחוסן כלל כנגד טטנוס, גם חיסון טטנוס רגיל לא יעזור במקרה של פציעה.
אדם כזה, יצטרך לקבל חיסון טטנוס המורכב מנוגדנים של אדם חולה במחלה. ותאמיני לי שזה הרבה פחות נעים מחיסון טטנוס רגיל. באם את מתלבטת נורא בנושא חיסונים אני עובדת עם רופאת ילדים שנותנת ייעוץ בנושא חיסונים, אם תרצי, צרי איתי קשר או שלחי מייל ואקשר ביניכן, זה יכול לעזור לך מאד להחליט מה לתת ומתי.
אז בהצלחה ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק
alexander19/02/2009שלום כרמית. תשובה טובה. אני היתי הולך עוד צעד,ומזהיר בפני נטילת כל סיכון בעיניין הטטנוס. עד שלא נימצא פיתרון לבעיה,שלא תעיזו!!!!,לקחת צאנס' בשם הטיבעיות. אני ראיתי איך ידידים שלי(לפני לא מעט שנים),מאבדים ילד באופן נורא,וכל זה ביגלל היתעקשות לא לתת חיסונים(שחלקם זה בסדר גמור,אבל לא הטטנוס). זה לא רק המוות,זה האופן האיום שבו הילד מת. הם למיטב הבנתי "לא חזרו בתשובה" עד היום. אל תיקחו צאנס בהקשר של טטנוס. סליחה על הבוטות. אלכסנדר דגן N.D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)