שאלות ששואלים בפגישה ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות ששואלים בפגישה ראשונה
    רחלי
    03/03/2009

שלום, הייתי בפגישה ראשונה אצל הומאופט, שכבר כשנה מטפל בבת שלי בהצלחה (אטופיק דרמטטיס, שיעול אלרגי...) והופתעתי מהשאלות ששאל אותי במהלך הפגישה. ברור לי לגמרי שהוא צריך לקבל עליי "מידע אישי" על מנת לעזור לי. אבל, התחושה שיצאתי איתה מהפגישה (שעה וחצי) היתה של חטטנות, שאלות שקשורות לאופי, ליחסיי עם בני משפחה, אירועים שקרו לפני הרבה שנים, כולל ירידה לפרטים, ממה אני נהנית, ממה אני מפחדת וכו' ... ממש כמו אצל פסיכולוג. הגעתי אליו בעקבות מספר המלצות חמות והוא גם עזר מאוד לביתי, אבל כבר מספר ימים לא עוזבת אותי הרגשה של חוסר נוחות. האם החדירה לפרטיות חיונית על מנת להתאים רמדי או שבאמת מדובר בחטטנות לשמה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לרחלי

ד''ר בועז רון
    08/03/2009

שלום רחלי

מאחר והטיפול ההומאופתי מטפל בשורש האדם ואל מסתפק בשינוי סימפטומטי, הרי שיש צורך בהיכרות מעמיקה. פגישות האבחון אצלי מתמשכות למשך שעה וחצי וכוללת תחקור על מכלול האדם כוללההיסטוריה שלו, הרגליו, מערכות היחסים וכו'. הרבה מעבר לתלונות הרפואיות שלו...

חבל שהרגשת "חטטנות", "חדירה לפרטיות" וכו'. אני בטוח שאם תשתפי את ההומאופת שלך הוא יסביר את פשר התשאול ומהות הטיפול ההומאופתי.

יום טוב
    ד"ר בועז רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו