ניסיון לטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון לטיפול
    גליה 034
    17/03/2009

שלום שמי גלי, יש לי בן בן שנתיים שכבר שנה וחצי סובל מחום גבוה וכאבי גרון, ביקרנו שנה בבית חולים ולא מצאו דבר , החום ממשיך ואם יש הפוגה היא רק ל3 ימים ושוב החום חוזר טיפלתי אצל הומאופט בכיר בצפון ת"א גם כן ללא הועיל הוא רקח לי 40 תרופות במשך 8 חודשים ללא הועיל , לכן שביקש שנשוב למרפאתו כאשר כל פגישה עולה 1000 ש"ח ויתרתי מכיוון ששיטתו לא הוכחה ומהפגישה הקודמת לפני 3חודשים לא נראה שיפור אשמח להמלצה מה לעשות, עדיין לא נואשתי מההומאופתיה ואני מאמינה בה יותר מהרפואה הקונבנציונלית , או שאם תוכלו להפנות אותי להומאופט , עדיין לא נואשתי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניסיון לטיפול

הוספת תגובה

• עזרה!!!!

כרמית ברלין
    23/03/2009

הי ותודה על פנייתך,

ראשית 40 תרופות במשך 8 חודשים????? עם כל הכבוד הבחור לא מטפל בהומאופתיה קלאסית. הומאופתיה היא שיטת טיפול, בה בהתאם למאפייניו הייחודיים של האדם, מותאמת לו תרופה הומאופתית (או בשמה - רמדי) אחת מתוך 3000 שקיימות והיא זו שאמורה לענות על כל בעיותיו ומאפייניו של המטופל. 40 תרופות לא גורמנות לריפוי כי אם לבלאגן!!!!
    בהחלט אפשר לעזור לבנך ואני שמחה שלמרות הנסיון הכושל עם מטפל שמכנה את עצמו הומאופת, לא התייאשת.
    אשמח לעזור, יש לי נסיון בדברים האלה.ואני גובה הרבה פחות מ1000 שח לריפוי.
    בהצלחה כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו