תרופה בשם LACH 12C

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה בשם LACH 12C
    קרן
    29/04/2009

פניתי להומואפטית דרך קופת חולים ולאחר תישאול היא התאימה לי תרופה בשם LACH 12C רציתי לדעת במה התרופה הזו מטפלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה בשם LACH 12C

הוספת תגובה

• שאלה קשה.....

כרמית ברלין
    30/04/2009

הי ותודה על פנייתך,
    ראשית מאופן שאלתך אני מסיקה שלא קיבלת הסבר מפורט לגבי מהי הומאופתיה.
    ברשותך אסביר לך בקצרה ואולי בכך תענה שאלתך.
    הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית שאיננה מטפלת בבעיות או במחלות באופן נקודתי, אלא באדם כמכלול. בהתאם למאפייניו הייחודיים של האדם מותאמת עבורו התרופה ההומאופתית.
    אין באפשרותי לדעת רק מדבריך, מהם השיקולים שעמדו לנגד עינייה של ההומאופתית כאשר היא בחרה עבורך את הרמדי הזו. אני משערת, שבהתאם לסיפור המקרה שלך, מאפיינייך האישותיים ובעיותייך, הותאמה עבורך רמדי זו.
    הרמדי lach עשויה מארס של נחש. כמובן שאין צורך להיבהל, כיוון שכל רמדי עשויה מחומר ראשוני שעבר דילולים מרובים במים, עש שלא נשאר בו חומר כלל וכלל כי אם "זכרון של החומר". אי לכך אין בכך סכנה.
    עצתי לך, שזוהי גם זכותך, ליצור קשר עם ההומאופתית שלך ולבקש ממנה הסבר מה הוביל אותה לרמדי וכו'... אני בטוחה שתעני.
    בהצלחה כרמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה..........................

קרן
    01/05/2009

עדיין לא הבנתי לאיזה תחום התרופה הזו מטפלת ולמה נותנים אותה לאיזו בעיה?ידוע לי שמקור השם נחש אבל נותרו לי השאלות הנל אנא תעני לי בבקשה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקרן

כרמית ברלין
    02/05/2009

הי קרן. אנסה להסביר אחרת. בהומאופתיה אין תרופה עבור בעיה. כלומר: אין לנו תרופה הומאופתית אחת שמטפלת לדוגמה רק בבעיות קשב וריכוז, כמו שאין לנו תרופה הומאופתית אחת שמטפלת רק באסטמה. יש לנו תרופה הומאופתית שמותאמת לאדם לפי תמונת המאפיינים הייחודיים שלו. התרופה צריכה להתאים באופן מדוייק לכל הבעיות והמאפיינים האישיותיים שלך. לכן: תרופות רבות יכולות להתאים לדוגמה לאותה בעיה פיזית, אבל שוב נדרש כאן דיוק בבחירת התרופה שתתאים גם לבעיה הפיזית וגם לנפשית ולרגשית בו זמנית. לכל רמדי (תרופה הומאופתית) יש תמונה אישית, נפשית ופיזית גדולה. לכן שוב, לא אוכל לענות לשאלתך בלי להכיר את המאפיינים שלך ואותך. ולכן שוב אפנה אותך להומאופת שלך שיסביר לך מה היו השיקולים שלו, מה הוא קלט ממך כאדם שהובילו אותו לבחירת התרופה הזו באופן ספציפי עבורך.
    לכל רמדי מאפיינים משלה, לרמדי הספציפית שלך מאפיינים שקשורים בנחש, או במה שהוא מסמל, או בכל מיני דברים שקשורים בו.
    למרות שאני מבינה את הסקרנות, אני מציעה לך שלא להתרכז בזה, מי שלא למד הומאופתיה לעומק, עלול שלא להבין לעומק את הנושא המורכב הזה שיש לו צדדים רבים, יכול להיות מבולבל ולחשוב על עצמו דברים שסתם יפריעו למהלך הטיפול בו ולעזרה שהוא יכול לקבל מההומאופת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו