מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הופעה חוזרת של פצעיםליה21/05/2009
אני בת 23 ויש לי בעיה שמגיל 15 לא הצלחתי לפתור . הופעתם החוזרת של פצעים , נראים כמו פריחה לפעמים באיזור הגב ולעתים באיזור בית החזה. במשך שנים הייתי בטיפול של מינוציקלין, שהינה תרופה לטיפול בדרגה נמוכה של אקנה. האם ישנו טיפול הומאופתי שיכול לסייע לי? ולהפסיק את הוםעמתן פעם אחת ולתמיד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעה חוזרת של פצעים
כרמית ברלין30/05/2009הי ליה ותודה על פנייתך,
כמובן שהומאופתיה יכולה לעזור לך בנושא הזה. ואפילו רצוי ועדיף. דרך הטיפול שנקטת בה עד כה, אינה מרפאה את הבעיה מהשורש אלא רק גורמת לדיכוי שלה. הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית, אשר איננה מטפלת במחלות או בבעיות באופן נקודתי כי אם באדם כמכלול, ההסתכלות היא על כל המישורים של ההאדם בו זמנית. בעיינינו הפריחה/הפצעים - היא רק התוצאה של בעיה עמוקה יותר שזו דרך הביטוי החיצונית שלה. המינוציקלין מטפל בחיצוניות של הבעיה ולכן היא לא נפתרת כראוי, יתרה מזו, מנסיוני ראיתי שהתוצאה העתידית של שימוש בדברים האלה עשויה להיות לטווח הרחוק, בעיה אחרת ברבדים עמוקים יתר של האדם.
בהומאופתיה הסיפור הוא שונה - להומאופתיה יש את היכולת לטפל ולרפא את הבעיה מהשורש. כמו כן, בגלל שהטיפול הוא במכלול של האדם, אם יש בעיות נוספות הן משתפרות גם כן.
הטיפול הוא עדין, ללא תופעות לוואי ומתאים לכל גיל ולכל בעיה.
הוא מתבצע בעזרת רמדי הומאופתית (שם כללי לתרופות הומאופתיות) שנבחרה עבורך באופן ייחודי למאפייניך ולבעיותייך.
מומלץ בחום
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)