הופעה חוזרת של פצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעה חוזרת של פצעים
    ליה
    21/05/2009

אני בת 23 ויש לי בעיה שמגיל 15 לא הצלחתי לפתור . הופעתם החוזרת של פצעים , נראים כמו פריחה לפעמים באיזור הגב ולעתים באיזור בית החזה. במשך שנים הייתי בטיפול של מינוציקלין, שהינה תרופה לטיפול בדרגה נמוכה של אקנה. האם ישנו טיפול הומאופתי שיכול לסייע לי? ולהפסיק את הוםעמתן פעם אחת ולתמיד ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הופעה חוזרת של פצעים

הוספת תגובה

• הופעה חוזרת של פצעים

כרמית ברלין
    30/05/2009

הי ליה ותודה על פנייתך,

כמובן שהומאופתיה יכולה לעזור לך בנושא הזה. ואפילו רצוי ועדיף. דרך הטיפול שנקטת בה עד כה, אינה מרפאה את הבעיה מהשורש אלא רק גורמת לדיכוי שלה. הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית, אשר איננה מטפלת במחלות או בבעיות באופן נקודתי כי אם באדם כמכלול, ההסתכלות היא על כל המישורים של ההאדם בו זמנית. בעיינינו הפריחה/הפצעים - היא רק התוצאה של בעיה עמוקה יותר שזו דרך הביטוי החיצונית שלה. המינוציקלין מטפל בחיצוניות של הבעיה ולכן היא לא נפתרת כראוי, יתרה מזו, מנסיוני ראיתי שהתוצאה העתידית של שימוש בדברים האלה עשויה להיות לטווח הרחוק, בעיה אחרת ברבדים עמוקים יתר של האדם.
    בהומאופתיה הסיפור הוא שונה - להומאופתיה יש את היכולת לטפל ולרפא את הבעיה מהשורש. כמו כן, בגלל שהטיפול הוא במכלול של האדם, אם יש בעיות נוספות הן משתפרות גם כן.
    הטיפול הוא עדין, ללא תופעות לוואי ומתאים לכל גיל ולכל בעיה.
    הוא מתבצע בעזרת רמדי הומאופתית (שם כללי לתרופות הומאופתיות) שנבחרה עבורך באופן ייחודי למאפייניך ולבעיותייך.
    מומלץ בחום
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו