Nervo heel N

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Nervo heel N
    טל
    26/05/2009

אני בהריון שמלווה במתח רב. בבית מרקחת המליצו לי על תרופה הומאופטית בשם :Nervo heel N האם היא מותרת בהריון? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Nervo heel N

הוספת תגובה

• תרופות הומאופתיות מבית המרקחת

כרמית ברלין
    30/05/2009

הי ומזל טוב על הריונך,

התרופה ההומאופתית שהוצעה לך בבית המרקחת, איננה תרופה הומאופתית קלאסית. ואני אסביר לך את ההבדלים.
    תרופה הומאופתית קלאסית או בשמה הכללי - רמדי, היא חומר כלשהוא אחד מהטבע (צמח, או מינרל, או חיה, או כל שעולה בדימיונך....) שעבר תהליך של דילולים רבים במים עד שלמעשה לא נשארה בו מולקולה אחת של חומר. מה שנשאר שם זה הזכרון של החומר.
    בשל זאת היא אינה מסוכנת, אין לה תופעות לוואי, אין אפשרות להתמכר אליה או לפתח כנגדה אלרגיה. הפעולה שהיא עושה היא עמוקה. הרמדי, מותאמת לך באופן ייחודי, בהתאם למאפיינייך הייחודיים בכל הרמות, לאחר אבחון אצל הומאופת מוסמך, שאמור ללוות אותך בתהליך ולעזור לך.

תרופה הומאופתית מודרנית - כפי שהוצעה לך בבית המרקחת, איננה מכילה רמדי אחת, כי אם ערבוב של כמה רמדיס. ומותאמת לך בדכ, לא על בסיס ראיון מעמיק.
    בעיני, ומנסיוני, עדיפה ההומאופתיה הקלאסית, ההומאופתיה המודרנית עלולה להיות בעייתית בנקודות מסויימות, ומנסיוני לא פותרת את הבעיה מהשורש. ולגבי השאלה אם היא מותרת בהריון, אני בהריון לא הייתי לוקחת משהו שעשוי מתערובת של כמה דברים שאין לי מושג מה הם יכולים לעשות. כשהרמדי עשוייה מחומר אחד, אני כן יודעת ומנסוני זה הרבה יותר בטוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו