מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Nervo heel Nטל26/05/2009
אני בהריון שמלווה במתח רב. בבית מרקחת המליצו לי על תרופה הומאופטית בשם :Nervo heel N האם היא מותרת בהריון? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות הומאופתיות מבית המרקחת
כרמית ברלין30/05/2009הי ומזל טוב על הריונך,
התרופה ההומאופתית שהוצעה לך בבית המרקחת, איננה תרופה הומאופתית קלאסית. ואני אסביר לך את ההבדלים.
תרופה הומאופתית קלאסית או בשמה הכללי - רמדי, היא חומר כלשהוא אחד מהטבע (צמח, או מינרל, או חיה, או כל שעולה בדימיונך....) שעבר תהליך של דילולים רבים במים עד שלמעשה לא נשארה בו מולקולה אחת של חומר. מה שנשאר שם זה הזכרון של החומר.
בשל זאת היא אינה מסוכנת, אין לה תופעות לוואי, אין אפשרות להתמכר אליה או לפתח כנגדה אלרגיה. הפעולה שהיא עושה היא עמוקה. הרמדי, מותאמת לך באופן ייחודי, בהתאם למאפיינייך הייחודיים בכל הרמות, לאחר אבחון אצל הומאופת מוסמך, שאמור ללוות אותך בתהליך ולעזור לך.
תרופה הומאופתית מודרנית - כפי שהוצעה לך בבית המרקחת, איננה מכילה רמדי אחת, כי אם ערבוב של כמה רמדיס. ומותאמת לך בדכ, לא על בסיס ראיון מעמיק.
בעיני, ומנסיוני, עדיפה ההומאופתיה הקלאסית, ההומאופתיה המודרנית עלולה להיות בעייתית בנקודות מסויימות, ומנסיוני לא פותרת את הבעיה מהשורש. ולגבי השאלה אם היא מותרת בהריון, אני בהריון לא הייתי לוקחת משהו שעשוי מתערובת של כמה דברים שאין לי מושג מה הם יכולים לעשות. כשהרמדי עשוייה מחומר אחד, אני כן יודעת ומנסוני זה הרבה יותר בטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)