אטופיק דרמטיטס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטס
    טליה
    31/05/2009

בני בן השנתיים חולה באטופיק, שום דבר לא מועיל ולאחרונה הדבר התפשט לידיים לבטן והמון על הרגליים,קיבלנו המלצה למשחה טבעית אך היא לא עזרה ונצפתה החמרה.

האם יש עוד דברך לטפל כיצד ניתן לסייע לו.?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטיטס

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

כרמית ברלין
    01/06/2009

הי רווית ותודה על פנייתך.
    הומאופתיה היא ה - טיפול לאטופיק דרמטיטיס או בשפה המוכרת אסטמה של העור. מנסיוני ניתן לעזור ואפילו לרפא את הבעיה בצורה העדינה והטובה ביותר. אני ממליצה לך מאד - שלא למרוח על האטופיק של בנך שום משחה טבעית כי האפקט שלה הוא בדיוק כמו משחה סטורואידלית ואסביר לה למה כוונתי.
    בעיני ההומאופתיה, מחלה היא רק התוצאה, היא רק הביטוי החיצוני לבעיה עמוקה יותר ופנימית. כאשר יוצא משהו על פני העור ומורחים משחה (שמכילה בתוכה חומר פעיל כלשהוא) מעבירים את העור סוג של דיכוי. העור לכאורה מחלים (במקרים מסויימים) אבל ההחלמה הזו היא למראית עין. מה שקורה באמת זה שהמחלה לא נרפאת כי אם עוברת דיכוי ונדחסת פנימה לרבדים עמוקים יותר של האדם, או במלים אחרות האדם נעשה חולה במקומות אחרים פנימיים יותר. מנסיוני, ויש לי באמת נסיון רב בזה, הילדים האלה, כתוצאה מהדיכוי שנעשה להם על גבי העור, מפתחים לאורך הזמן בעיה נשימתית כלשהיא. (לא סתם משתמשים באותה מילה ל"אסטמה של הנשימה ואסטמה של העור). הומאופתיה היא שיטת טיפול עדינה ועמוקה, אינה מסוכנת ונטולת תופעות לוואי. ויש לה את היכולת לרפא את הבעיה.
    אשמח לעזור אם תרצי
    בהצלחה כרמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית

טליה
    01/06/2009

תודה על תשובתך.

האמת המשחה אינה עוזרת ואפילו החמירה.
    השאלה למי אני פונה אני מאזור ירושלים ולא ניידת,אשמח לתובנות באזור ירושלים.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופת מאיזור ירושלים

כרמית ברלין
    03/06/2009

הי, שלחי אלי מייל לפי הכתובת בפורום ואפנה אותך להומאופתית טובה באיזור ירושלים..

כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו