גליכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גליכול
    מיכל
    03/06/2009

שלום, בתי בת חודשיים ויונקת באופן מלא. עם זאת סובלת מאוד מגזים. עד כמה מומלץ לתת לה גליכול? תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גליכול

הוספת תגובה

• גליקול

כרמית ברלין
    03/06/2009

הי ותודה על פנייתך.

גזים הם פונקציה של התפתחות מערכת העיכול. רוב התינוקות סובלים מגזים בדרגות שונות של חומרה.
    גם לתזונה שלך בתור אם מניקה, יש חשיבות והשפעה על הגברת הגזים. וזה גם משהו שצריך להסתכל עליו.
    לגבי גליכול, בלי לפגוע באף אחד, אני לא הייתי ממליצה עליו בכלל. כן הייתי ממליצה לקחת את הקטנה לטיפול הומאופתי בו יתאים לה ההומאופת רמדי הומאופתית ייחודית למאפיינים שלה ושל הגזים שלה. השיפור יהיה מהיר יותר ובריא יותר.
    יש להבין שגם אם תינוקות רבים סובלים מגזים, עדיין כל אחד שונה מהשני ומאפיינת אותו התנהגות שונה בזמן הגזים. יש תינוקות עצבניים, יש בכייניים וכו'... גם לגזים (מצחיק כמה שישמע...) יש מאפיינים. יש שמשתחררים, יש שלא... יש ריחניים ויש שלא, יש כאלה שסובלים בשעות מסויימות ויש כל היום... לכל הדברים האלה יש חשיבות כשמדובר בהומאופתיה קלאסית. הגליכול, אינו ייחודי לאדם, פשוט נותנים אותו לכל אחד והוא מכיל תערובת של דברים. הרמדי ההומאופתית לא בקיצור לא מומלץ.
    אשמח לעזור.
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו