הומאופתיה לילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומאופתיה לילד
    מירי
    05/06/2009

שלום רב,
    בני בן 11, סובל משתי בעיות שמאוד מטרידות אותו וגם אותי, והשאלה שלי אם לרפואה ההומאופתית יש מענה בתחומים האלו.
    הוא סובל מהשמנת יתר, ודימומים מהאף, שעבר עשרות טיפולי צריבות מקומיות לשווא, כולל טיפולים חשמליים עקב נימים עדינים באף ויובש ברירית האף.
    יכול להיות שהדבר נובע גם ממשקלו שכן יש לו מעט יתר לחץ דם.
    אני פניתי לרפואה הקונבנציונלית לכל טיפול, ונואשתי, וגם הילד מאוד נואש.
    יש גם בעייה ברקע של קשיים חרדות , עקב גירושים שלנו ההורים, ונסיונותיו ללא לאות לחבר בינינו שגם זה לשווא.
    הוא ילד מקסים , חכם, ומאסטר במחשבים, ממש כך, אבל רובץ לו כל היום מול המחשב,ללא פעילות גופנית, אבל יהיה מוכן לטיפול הומאופתי כל עוד זה לא מחטים שוב וצריבות...
    אודה מאוד מאוד לתשובתכם בהרחבה, הדרכה, מה ניתן לעשות, לאן לפנות, והם מכלול הדברים יכולים להביא למצב של טיפול אקוטי וכרוני יחד. רסקיו לא ניסיתי למרות שממליצים הרבה אבל לא נראה לי מתאים למצב שלו, הוא נוטל R-59 להשמנה, גם זה לא רואים שמוריד לו במשקל...

תודה מראש
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הומאופתיה לילד

הוספת תגובה

• למירי

alexander
    06/06/2009

שלום.
    מירי,אני חש שהדבר הנכון הוא שתיגשי ליעוץ מיקצועי אצל בועז או כרמית(או מי שהם ממליצים).
    חבל על הסבל,על התיסכול,,,,,, עליכם.
    יש אפשרות שבמיסגרת והכוונה מיקצועית,הדברים יפתרו לאט,אבל בצורה משביעת רצון.
    רק נחת.
    אלכסנדר דגן N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה מטפלת במכלול

כרמית ברלין
    06/06/2009

הי מירי ותודה על פנייתך.
    קראתי בעיון את אשר כתבת לגבי בנך, וניכר בסיפורך הסבל שלו ושלך.
    הומאופתיה יכולה לעזור לו מאד. כיוון שראשית היא מטפלת במכלול של האדם ולא נקודתית בבעיה זו או אחרת. הטיפול הא באמצעות מתן רמדי הומאופתית אחת (שם כללי לתרופה הומאופתית) אשר עונה על כל המכלול של האדם בו זמנית. מה שאומר, שאין לנו רמדי אחת לבעיות של השמנת יתר ורמדי אחרת לחרדות. יש לנו כן רמדי אחת שמותאמת באופן אישי וייחודי לאדם ולמכלול בעיותיו. גם ההסתכלות היא שונה. בעיניינו הבעיה/הבעיות איתן מגיע המטופל, הן רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי יותר ועמוק. מה שיפה בהומאופתיה ומנוגד לשיטות אחרות הוא שלהומאופתיה יש את היכולת לרפא את הבעיות מהשורש ולתמיד באופן עדין ועמוק. הרמדי הנבחרת עבור האדם מגיעה בצורה של גרגרים מתוקים וידידותיים שאותם על האדם ליטול במציצה כמו סוכרייה. הטיפול אינו כרוך במחטים או בעינויים מסוג אחר. הרמדי אינה מסוכנת והיא חסרת תופעות לוואי.
    מנסיוני, ניתן בהחלט לעזור לבנך, וככל שתקדימי לעשות כן, תבלמי הגעתן של בעיות עמוקות שעלולות להתפתח.
    מבלי לפגוע באף דרך או שיטה אחרת. פרחי באך לא יעזרו או יצליחו לעשות את השינוי העמוק הנדרש ולגבי כל הRים למיניהם - זו אינה הומאופתיה קלאסית ואני ממליצה בחום שלא תיתני זאת לבנך.
    אשמח לעזור ולסייע אם תרצי.
    בהצלחה בה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה כרמית , תודה אלכסנדר, שאלה

מירי
    07/06/2009

ראשית תודה על המענה הכנה וההדרכה.
    שנית האם אפשר לטפל ברפואה משלימה של קופת חולים כללית שם יש הומאופתיה זה נקרא כללית משלימה, צריך הבנתי מאבחנת קודם לבעייה ואז מפנים .
    האם נכון להגיע לשם או לחפש מקום אחר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה טובה

כרמית ברלין
    08/06/2009

הי ותודה שוב על פנייתך.

אני לא שוללת הומאופתים דרך קופת חולים זו או אחרת, גם אני עד לא מזמן עבדתי בקופת חולים לאומית כמה שנים וטיפלתי במאות מטופלים. עדיין גם אם זה דרך קופת חולים או לאו, חשוב להגיע למישהו שהוא ראשית הומאופת קלאסי ושנית בעל המלצות ונסיון. חבל שהטיפול יתפספס......

בהצלחה כרמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו