atopic dermatits

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• atopic dermatits
    דנה
    08/06/2009

שלום רב, בני בן 5 חודשים אובחן כסובל מאטופיק דרמטיטיס ללא סיפוקר משפחתי ובהנקה מלאה.
    בביקור אצל הומאופטית קיבלתי תרופה ע"מ לתגיע לילד דרך חלב.
    מטפלת המליצה להפסיק כל הקרמים - אטופיק קלייר גרם לשיפור(קרם לא סטרוידי) ו קרם לחות.
    בנוסף המליצה לקצר אבטיות - שאני ראה שיש שיפור אחרי אבטיות - כתמים נעשים פחות אדומים.
    מה הגיון לא להרטיב את העורת האם גם קרם לחות פשוט מפריע לטיפול?
    כמה זמן צריך לחכות עד שרואים תוצאות הטיפול? יכול להיות שתרופה שקיבלתי לא תתאים? ואז עד להחלפת תרופה עור יכנס למצב עד יותר גרוע? תודה על תשובתך!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    atopic dermatits

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

כרמית ברלין
    08/06/2009

הי ותודה על פנייתך, בקשר לשאלותיך כלהתשובות יכולות להיות נכונות וגם לא.
    לגבי אמבטיה, אני חושבת שהכל אינדווידואלי וצריך לעשות מה שעושה טוב לילד. כן חשוב -לא להשתמש באמבטיה בסבון רגיל/בבלנאום. חשוב דווקא להשתמש בסבון אורגני, אותו ניתן לרכוש בכל בית טבע, כי בסבון רגיל יש חומר LSL אשר עלול להגביר את הגירוי בעור.
    לגבי מריחת משחות, אני מסכימה עם הגישה של "כמה שפחות". כיוון שהמשחות גורמות לדיכוי של העור ולא של ריפוי, האשליה המתקבלת היא שהעור בשיפור, אבל למעשה העור עובר סוג של דיכוי ודחיסה של המחלה פנימה לרבדים עמוקים יותר באדם, ואז מתחילות בעיות נשימה....
    לגבי השאלות האחרות, אני ממליצה למטופלי להמתין 6 שבועות לקבלת תוצאות, יש שאצלהם זה פחות זמן. וכן יש אפשרות שהתאמת התרופה לא תהיה מדוייקת ועד החלפת הרמדי תהיה החמרה, יכול להיות שגם לא יקרה כלום והמצב פשוט לא ישתפר.
    זו הסיבה ביניניו, שצריך לגשת לטיפול אצל מישהו שהוא מוסמך, מנוסה ובעל המלצות, כך רוב הסיכויים שהרמדי הנכונה תיבחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו