הבדלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלים
    רותם
    02/08/2009

שלום רב
    עבור פיסורה וצואה קשה קיבלתי מהומאופתית שהיא גם רופאה את הטיפול הבא
    3 טיפות פעמיים ביום מהדבר הבא:
    sepia 18CH
    SILICEA 18CH
    והכול בתוך 10ML
    במילים אחרות יש פה משהו מינרלי ומשהו מהחי
    האם זה מקובל בהומאופתיה?
    מה הבדל בין הומופת קלאסי להומאופת לא קלאסי?
    האם הם לא לומדים באותו בית ספר ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים

הוספת תגובה

• הומאופתיה קלאסית ללא קלאסית

אדית דניאל
    11/08/2009

שלום רותם

אינני יכולה לומר לך אם המרשם שלה נכון וטוב עבורך או לא
    כי אין לי מושג בפרטי המקרה שלך -ואין לי מושג כמה אינפורמציה היא קיבלה ממך ואיזה
    אם היית יושבת עימי היינו יושבות שעתיים וחצי ועל סמך כול הבעיות שלך בחיים
    לא רק על סמך העצירות והפיסורה הייתי מתאימה לך את מה שצריך

עקרונית אין בעיה לערבב משהו מהחיי ומשהו מהצומח

ההבדל בין הומאופתיה קלאסית ללא קלאסית היא כזאת
    קיימים בתי הספר לשני התחומים נפרדים לא לומדים את השיטה האחת והשניה באותו מקום לרוב

ההומאופתיה הקלאסית לא מקבלת בברכה את ההומאופתיה הלא קלאסית
    ההומאופתיה הצרפתית הלא קלאסית לא פוסלת את הקלאסית
    ההומאופתיה הקלאסית קובעת שמתן רמדי אחת בלבד חייב להינתן בכול פרק זמן לפציינט
    ההומאופתיה הצרפתית נוטה לערבב מספר רמדיס

יש וויכוח בשני התחומים לגבי היכולת של רמדי הומאופתית לעבוד באותו זמן לצד רמדי אחרת
    אך קיימים מצבים גם בהומאופתיה קלאסית בה לפעמים יתנו שני רמדיס יחדיו

אני באופן אישי התנסתי על עצמי בשתי השיטות ולמדתי את שתיהם -כשהייתי צעריה ועדיין אל ידעתי כלום על ההומאופתיה היגעתי לצבי ציפורניים שהיהי הומאופת לא קלאסי והוא נתן לי מספר רמדיס
    אחרי זה גיליתי והבנתי שיש עוד שיטה קלאסית ואותה הלכתי ללמוד

היום אני באופן אישי פועלת על פי החוק היחידי בעיני אותו ניתן לאמץ רק אחרי שישי לך המון ידע וזה -החוק האלוהי -שמראה לי מהי תמונת המצב של הלקוח ומה היא דורשת ממני לתת לו -אם למשל כמו במצבים של נערות ובחורות אנורקסיות שמגיעות אלי על סף מוות -לפעמים אם אני לא אתן יותר מרמדי אחת באותו זמן -לפעמים פשוט לא אציל את אותה בחורה

כי כשהמוות קרוב לפעמים צריך לעשות פעולות החייאה מורכבות יותר מנתינת רק רמדי אחת
    אבל בעיקרון הנושא והדיון הזה מה טוב ומה לא -לדעתי הוא דיון ארוך שנים
    כול שיטה מצאה שהיא עוזרת -וכול אדם שמתמחה בשיטה שפועלת שנים ארוכות מצליח לעזור בתחום התמחותו על סמך כמות הידע והניסיון שצבר -כך שלדעתי לא ניתן לפסול משהו לפני שלומדים ומתנסים בו

ואשמח לעזור
    אדית דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..............

רותם
    15/08/2009

שלום רב
    תודה על תשובתך המפורטת
    אגב מה כוונתך החוק האלוהי על פיו את פועלת? האם זהו משהו על טבעי?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החוק האלוהי

ד``ר אדית מרלין דניאל
    16/08/2009

כן אני מתעסקת גם עם כוחות עלטיבעים עימם נולדתי - ומשתמשת בהם לקידום כל אדם ומקרה.

אך הכוונה שלי היתה שאני פועלת בהתאם לדרישות המקרה - והדרישות תמיד באות מגבוה
    כל מקרה דורש פיתרון שונה ומורכב יותר או פחות - כפי שאלוהים מכתיב אותו

הבנת האדם - זוהי הבנה של השפה האלוהית - כי אנו נוצרנו מתוך שפה -אותה צריך להבין כמו
    את הקודים של היצירה האלוהית של האדם - כמו טכנאי שמבין שפת מחשב ולכן יודע לתקן תקלות בתוכנת המחשב -אך יש כול מיני טכנאים כול אחד בדרגה אחרת לגמרי
    טכנאי אחד ידע לפתור בעיות מאוד סבוכות שאף אחד אחר מאלו העובדים עימו לא ידעו
    זה קשור לדרגת הנשמה הידע והידע המולד שלך כמרפא-מרפא הוא טכנאי של נשמות

כמו כן אין לשכוח שזה שיוצר עבורנו את כל סוגי המכשולים הבעיות והמחלות - שהן תהליך הלימוד בדרך לההתפתחות אישית ואנושית - הוא האלוהים -והוא זה שגם נותן את כל התשובות והפתרונות בסופו של יום. אצלו בידיו יש גם את המנעול וגם את המפתח.

כדי לטפל בכל סוגי הבעיות של אנשים בצורה מדוייקת - צריך קשרים טובים גם לכוחות עליונים.

מקווה שזה מסביר קצת את מה שאמרתי
    ואשמח לעזור לכל בעיה באופן אישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו