מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת המלצה לטיפול לילדה בת 4אמא של17/08/2009
הבת שלי עם בעיית השמנה ובעיקר בטן נפוחה מאד.
ערכנו סדרת בדיקות מקיפה, הלכנו לתזונאית, והכל לכאורה תקין. ועדיין הילדה מתוקה מאד, ושמנה, ואני חוששת שבקרוב יהיו לזה גם השלכות חברתיות.
מישהו יכול להמליץ לי איך ואיפה לטפל?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה לילדה
ד``ר אדית מרלין דניאל17/08/2009שילחי לי מייל ואנסה לעזור
[email protected]
ספרי לי איזה בדיקות היא עשתה - אני רוצה לשלוח לך טפסים למילוי מין בדיקה
בברכה
אדית דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/08/2009לאמא של שלום
הסיטואציה שאת מספרת עליה יכולה לנבוע מהרבה גורמים מבחינה נטורופתית :
תולעים וסוגי פרזיטים שחיים ומתרבים במעיים -ויוצרים כתוצאת לווי גזים של האכילה ההתרבות והצואה שהם מפרישים בתוך הגוף שלנו גזים שמנפחים לנו את הבטן- לכן המראה שנוצר הוא של בטן נפוחה ושמנה.
מעבר לזה אם יש כבר עודף בשומנים בגיל הזה או בכול גיל אחר בילדות או בגיל הבוגר יותר
זה מראה על מצב של עודף רעלים בגוף.
לרעלים יש תכונה מעניינת שהם מצטברים בגוף ובתאים ואפילו יכולים להגיע ל DNA ולשנות אותו הם יוצרים מצב של עודף שומנים כשיש מהם יותר מידי. ברגע שמנקים את הרעלים בלבד השומן בגוף יורד אוטומטית.
מבחינה הומאופתית - השמנה היא סימפטום שקשור לבעיה ריגשית.
שומן הוא חלק ממערכת ההגנה על איברים פנימיים -ילד או בוגר שלא מרגיש מוגן בתת מודע שלו
באיזה שהוא חלק בחיוו -מפתח צורך יתר בהגנה ולכן אוכל ומשמין כדי לפצות על הנקודות
בהן הוא מרגיש חשוף פגיע ולא מוגן.
במקרה של ילדים שמנים -תחושת הפחד הסמויה או הגלויה להעין, חוסר הגנה, חוסר הביטחון וחשיפות יתר במובילה להשמנה שאין לה הסבר רפואי רגיל - יכולה לנבוע ממצב של איום ריגשי או פיזי שהתינוק חווה בחייו העובריים ואו בלידה עצמה.
אין ספק שאם הילד רגיש במיוחד - הוא רגיש יותר ללידה -שהיא כשלעצמה חוויה קשה של להיחשף לראשונה לעולם אחר -זהו בעצם סוג של מוות - גם אם החויה היתה חוויה לחלוטין רגילה מבחינת האם והרופאים התינוק יכול לחוות אותה כחווה מכוונת של פחד ואימה - בה כול מעטפת ההגנה שלו נלקחה ממנו והוא עומד בפני איום ממשהו לא ידוע ואולי אפילו כחווית מוות -ולכן הוא יגדל שומן כדי לחזור לאיזה שהיא תחושה של רחם מסביבו
לכן אפשרי לומר ששומנים והשמנה -זה דרך ליצירת רחם שמגנה על האדם -הילד או הבוגר -מהעולם החיצוני ומהחדירה של העולם החיצוני לתוכו. ונותנת לו תחושת חיבור תמידית לאם המגנה ולרחם.
השומן הוא הבית של האדם -כמו השיריון של הצב -הרחם היא הבית של האדם כמו השיריון של הצב
נסו לחשוב ולהרגיש מה היה מרגיש צב אם היו לוקחים ממנו את השיריון ומשעירים אותו חשוף ועירום -זוהי בדיוק חלק מהתחושה אליה חשוף עובר שזה עתה נולד.
בהומאופתיה יש טיפול מלא מקיף ומוחלט לכול הצד התת מודע הפסיכולוגי העמוק החבוי בתאי המוח- שאליו בדרך כלל אין לרופאים, לפסיכיאטרים ואו לפסיכולוגים גישה.
מקווה שזה עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)