מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה הומאופטיתללין23/08/2009
מה זה פוטנציה LM? האם זו פוטנציה גבוהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטנץ LM
ד``ר אדית מרלין דניאל25/08/2009פוטנץ LM הוא פוטנץ הכי רגיש שיש לאנשים רגישים
אותו נותנים במצבים בהם רוצים לשמור על האדם שיתקדם לאט לאט ולא יסוג לאחור
בתהליך האיזון -זה פוטנץ טוב אותו נותנים הרבה פעמים בתהליך של הורדה של תרופות
אם האדם מגיע לתהליך הומאופתי על תרופות והרופא שלו או הפסיכיאטר יתחיל להוריד לו מינון
במזן שמצבו משתפר אז עם הפוטנץ הזה ניתן לעשות את המעבר בעדינות ורגישות למצב
זה פוטנץ טוב לאנשים שייש להם המון מחלות פיזיות ומטופלים בהרבה סוגי תרופות
פוטנץ שבעדינות עוזר למערכת החיסון להתחזק ללא זעזועים
פוטנץ גבוה הוא פוטנץ מסוג אחר השאלה היא מדוע את רוצה לדעת ?
האם נתנו לך פוטנץ מסויים כתבי לי אותו ואגיד לך מהו
בברכה אדית דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההסבר...
ללין25/08/2009לא, האמת שנתנו לי MM. מה זה הפוטנט הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוטנץ MM
ד``ר אדית מרלין דניאל25/08/2009אני לא מכירה פוטנץ המורכב מפעמיים M
יש פוטנץ המורכב מ CM
והוא הפוטנץ הכי גבוה שקיים בכלל בהומאופתיה
ועובד על הרובדים הכי גבוהים בנשמה וכמובן משפיע הכי עמוק על התת מודע
עקבי אחרי החלומות שלך ורשמי אותם כולל תאריך זה כלי חשוב לדעת אם זה אכן נגע שם
בהצלחה
אם יש עוד שאלות אני כאן
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוטנצים...
כרמית ברלין26/08/2009הי ותודה על פנייתך,
אני משיבה לך עכשיו, כי פשוט ילדתי לפני שלושה שבועות.....
הפוטנץ הגבוה ביותר הוא לא CM ישנם פוטנצים רבים וגבוהים יותר, למעשה אין סוף ליכולת שלנו לדלל את החומר. מעל CM יש LM שזה דילול של 1:50000 ואת זה ניתן לדלל עוד פעמים רבות מאד...
מקווה שעניתי לשאלתך,
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוטנצים
ד``ר אדית מרלין דניאל28/08/2009שלום כרמית
וחבל שאת סותרת את דברי כבעלת מקצוע אחת בפני השניה באותו פורום
מה שיוצר בילבול מיותר באנשים שלא מבינים בתחום
CM הוא הפוטנץ הקיים היום בפוטנצים הרגילים הכי גבוה שעושים בו שימוש
אולי יצרו עוד גבהים מעליו בסקאלה של הפוטנצים הרגילים - רוצה לחדש לי ? אני אשמח
LM הוא פוטנץ מסוג אחר ואין לראות בהם פוטנצים החופפים באותה סקאלה
אדית דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי ליצור ויכוח סוער
סיוון03/10/2009אבל הוא יכול להיות גם מפרה...בכל מקרה כרגע ההומאופטית שלי אמרה לי שCM הוא הגבוה ביותר. אבל היא גם אמרה משהו לגבי ה LM שלא הבנתי...
בכל מקרה אשמח אם תפתרו את הדילמה - האם אפשר לדלל עד אין סוף או שיש גבול? ומהיא פוטנצית ה LM? ממקום אחר שמעתי שהיא קשורה לאנשים רגישים יותר...
אשמח לשמוע דיעה או אפילו כמה דעות סותרות.
תודה, וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוטנצים
ד``ר אדית מרלין דניאל03/10/2009אל תדאגי לגבי הוויכוח
לגבי שאלתך
זה נכון LM הוא הפוטנץ הכי רגיש הכי חלש לאנשים מאוד רגישים מונע ריאקציות בדרך כלל
למרות שתלוי בסף הרגישות. יש כאלו שגם לזה יגיבו אולי חזק מהמצופה. מאוד תלוי באדם
CM הוא הגבוה ביותר מבין הפוטנצים הרגילים - מה שנקרא פצצת האטום - לא בגלל שזה גורם לפיצוצים -למרות שיכול -תלוי מי נותן אותו למה ומתי -צריך להיזהר כמו עם פצצת אטום
זה הכי חזק שיש. בכל מקרה בודאי לא לשימוש ללא פיקוח ומרשם של הומאופת מוסמך
בברכה אדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)