טראומיל ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טראומיל ללידה
    פאני
    01/09/2009

שלום לכם,
    אני נמצאת לפני לידה וקיבלתי המלצה לקחת טראומיל לפני ובמהלך הלידה, במקביל נאמר לי שלא כדאי לקחת ארניקה בפני עצמו וכי בטראומיל יש גם ארניקה אך לא רק, מה שהופך אץ התכשיר למורכב יותר במענה שהוא נותן.
    אני מאוד מבולבלת ואובדת עצות ומתקשה להחליט. מעיון בפורום שלכם הנבתי שתכשירים שמכילים קוקטייל של כ"כ הרבה תרופות מבלבלים את הגוף.
    ואכן גם אני מבולבלת - אשמח מאוד להתייחסותכם המהירה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טראומיל ללידה

הוספת תגובה

• טראומיל ללידה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/09/2009

שלום ליולדת

טראומיל לדעתי לא יעשה לך דבר ולא ישפיע ברמות שאת צריכה ללידה -וכמובן הוא גם לא ספציפי
    הסימטומים בזמן לידה משתנים מאישה אחת לשניה ולא ניתן לחזות אותן מראש
    הרמדיס ההומאופתיות שיעזרו ללידה לכן הן משתנות מאחת לשניה
    השאלה אם את הולכת לעבור לידה רגילה או ניתוח קיסרי -אם יהיה מצב בו תהייה שאיבה
    או התערבות לא צפויה אחרת
    -האם העובר יצא עם הראש או עם הישבן ועוד

מה שאני ממליצה לך לפחות כך אני ההייתי נוהגת זה לקחת איתך מלווה הומאופתית לחדר לידה
    יש כאלו שהתמחו ספציפית בלידות והן מלוות אותך לאורך כול התהליך נותנות לך על פי מה שקורה בדיוק רב מה שצריך

אחת מהן שאני מכירה שמה טרי תוכלי למצא אותה באגודה ההומאופתית להומאופתיה קלאסית ויש עוד נסי בגוגל לכתוב מלווה בהומאופתיה ללידה או לידה והומאופתיה - תגלי בודאי מספר מלוות -אני לא הייתי לוקחת סיכון וכמובן שום דבר שרוקח ממליץ או אפילו הומאופת ממלית שלא נוכח מעשית בזמן הלידה שלך ולא יודע בדיוק מה מצבך שם

זה לא אחראי וזה יכול לסתור את מה שקורה לך בלידה
    ואת זה אנחנו לא רוצים שיקרה

בברכה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו