מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- thuja לחיסוניםאורית06/09/2009
בתי בתי בת שנה ועשרה חודשים לא חוסנה מעולם ומחר אמורה לקבל את החיסון הראשון של המחומשת. המליצו לי לת לה מהיום ושלושה ימים אחרי החיסון את התכשיר הכללי של הthuja אבל בבית המרקחת מבקשים לדעת באיזה דילול להכינו. האם תוכלו לעזור לי בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר thuja לחיסונים - תגובה
אביטל גרוסמן18/05/2014שלום אורית
הייתי ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך באיזור מגורייך שיתאים לבתך את הרמדי המתאימה לה ביותר בהתאם לכלל המאפיינים שלה כדי לחזק אותה לפני החיסונים.
הרמדי שתבחר לא תהיה בהכרח תהיה טויה ולכן לא מציעה לך לתת אותה לבתך.
בהצלחה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה וחיסונים
כרמית ברלין06/09/2009הי ותודה על פנייתך,
לא הייתי ממליצה באופן גורף לקחת thuj לאחר חיסון. ייתכן שביתך תזדקק דווקא לרמדי אחרת. וייתכן שלthuj ואפילו ייתכן שלשום דבר.
רצוי להיות בקשר עם הומאופת כלשהו, לפני החיסון בכדי שיוכל להתאים לילדה רמדי באופן אישי. רמדי המותאמת למכלול שלה ויכולה לעזור במצב שבו נותנים חיסון וקורה משהו. יש אפשרות גם לחכות ולראות מה קורה אחרי החיסון ובהתאם לכך (אם יהיה משהו) למצוא את הרמדי המתאימה.
בכל מקרה, אני חשה את חששותיך לגבי החיסון.... ומבינה ללבך.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
בר14/05/2014שלום רציתי לדעת אם thuja 9c מתאים גם ללקיחה לפני חיסונים למזרח?? ?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
אביטל גרוסמן18/05/2014שלום בר
אני לא ממליצה לך לקחת טויה על דעת עצמך יש להתייעץ עם הומאופת מוסמך ההמואופתיה מותאמת אישית ויתכן שתצטרכי רמדי אחרת
המשך יום נעים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)