thuja לחיסונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• thuja לחיסונים
    אורית
    06/09/2009

בתי בתי בת שנה ועשרה חודשים לא חוסנה מעולם ומחר אמורה לקבל את החיסון הראשון של המחומשת. המליצו לי לת לה מהיום ושלושה ימים אחרי החיסון את התכשיר הכללי של הthuja אבל בבית המרקחת מבקשים לדעת באיזה דילול להכינו. האם תוכלו לעזור לי בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    thuja לחיסונים

הוספת תגובה

• thuja לחיסונים - תגובה

אביטל גרוסמן
    18/05/2014

שלום אורית
    הייתי ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך באיזור מגורייך שיתאים לבתך את הרמדי המתאימה לה ביותר בהתאם לכלל המאפיינים שלה כדי לחזק אותה לפני החיסונים.
    הרמדי שתבחר לא תהיה בהכרח תהיה טויה ולכן לא מציעה לך לתת אותה לבתך.

בהצלחה
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה וחיסונים

כרמית ברלין
    06/09/2009

הי ותודה על פנייתך,
    לא הייתי ממליצה באופן גורף לקחת thuj לאחר חיסון. ייתכן שביתך תזדקק דווקא לרמדי אחרת. וייתכן שלthuj ואפילו ייתכן שלשום דבר.
    רצוי להיות בקשר עם הומאופת כלשהו, לפני החיסון בכדי שיוכל להתאים לילדה רמדי באופן אישי. רמדי המותאמת למכלול שלה ויכולה לעזור במצב שבו נותנים חיסון וקורה משהו. יש אפשרות גם לחכות ולראות מה קורה אחרי החיסון ובהתאם לכך (אם יהיה משהו) למצוא את הרמדי המתאימה.
    בכל מקרה, אני חשה את חששותיך לגבי החיסון.... ומבינה ללבך.

כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

בר
    14/05/2014

שלום רציתי לדעת אם thuja 9c מתאים גם ללקיחה לפני חיסונים למזרח?? ?תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אביטל גרוסמן
    18/05/2014

שלום בר
    אני לא ממליצה לך לקחת טויה על דעת עצמך יש להתייעץ עם הומאופת מוסמך ההמואופתיה מותאמת אישית ויתכן שתצטרכי רמדי אחרת

המשך יום נעים
    אביטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו