מקפיצה - בבקשה תענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה - בבקשה תענו
    גלי
    09/09/2009

שלום רב.
    הילד שלי בן שנה ועשרה חודשים , מטופל ברפואה סינית בגלל צפצופים , ודלקת ריאות חריפה.

מאד תחילת הטיפול יש שיפור מדהים (טפו,טפו,טפו) ואני ממש מרוצה.

חלק מהטיפול של המטפלת הסינית כלל תכשירים הומואופטים שקיבלתי מהומואופט שהיא עובדת איתו בשיתוף פעולה.

אחת התרופות שקיבל היא הברונכליס. בתקופת הקוצר הוא קיבל כדור של רבע שעה למשך שעתיים ואז ירד ל6 פעמים ביום במשך יומיים ומאז ועד עכשיו כטיפול מונע 3 פעמים ביום.

המטפלת כרגע אמרה שאמשיך בברונכליס עד הודעה חדשה.
    כיוון שאין לי קשר ישיר עם הומופאט , הייתי רוצה לדעת ממה מיוצרת התרופה ועד מתי לדעתך עלי להמשיך לתת לו אותה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקפיצה - בבקשה תענו

הוספת תגובה

• המשך טיפול

ד``ר אדית מרלין דניאל
    09/09/2009

שלום גלי

קצת בעיה לענות לך על השאלות האלו

1 אין לי מושג מה שמו לך בתוך התרופה ואם זה באמת הומאופתי אולי זה מורכב ממספר דברים
    גם אם הם קוראים לזה בשם אחד זה לא אומר כלום

2 את חייבת קשר עם ההומאופת אין כזה דבר שהומאופת יתן רמדי ללא פיקוח -זה חוסר אחריות מקצועית מצידו או מצד המטפלת הסינית חוסר אחריות מקצועית

3 את צריכה לשאול את המטפלת מה זה להמשיך ברמדי עד להודעה חדשה - לא ברורו לי כאן מדוע את לא שואלת את השאלות האלו את המטפלת ? זה מצב לא בריא לעשות טיפול אצל מישהו ואז לקפות למישהו אחר שיגיד לך מה לעשות זה יכול לפגוע יותר מאשר להועיל -את חייבת לקבל הוראות המשך ממנה ולא משום גורם אחר הי איודעת מה היא נתנה למה וכמה

צרי עימה קשר ובקשי תשובות לשאלותיך שם -כול התנהלות אחרת נראת לי חסרת אחריות של שני הצדדים. רק היא יודעת מה באמת שמו לך בתוך הרמדי ומה המשך התהליך

בהצלחה
    דיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו