מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת כרונית שקופהשלמה01/11/2009
אני סובל מזלת כרונית שקופה צמיגית שיורדת לכוון הגרון (דלף אחורי).
הייתי מטופל אצל א.א.ג ושום תרופה לא עזרה לי , אחרי 2 צילומי סינוסים נמצאו שהם תקינים .
קבלתי אוגמנטין וגם לא פתר לי את הבעיה כלומר אין חייקים.
עשיתי דיקור סיני ולא פתר את הבעיה.
האם לטיפול הומאופטי יש פתרון לבעיה כמו שלי ?
אני גר בקריות , ואני צריך המלצה להומאופת טוב , שיש לו ניסיון בבעיה כמו שלי?
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית שקופה
ד``ר אדית מרלין דניאל01/11/2009
היי שלמה
לא אוכל לעזור לך במציאת הומאופת או להמליץ
יש תיקון לבעיה הנשמתית שגורמת לבעיה שאתה מתאר
אם תרצה צור קשר
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור להמליץ על הומאופתים בפורום
ד``ר אדית מרלין דניאל14/11/2009אם יש צורך לטפל בבעיה -תוכל לפנות להומאופת בקופת החולים שלכם
מי שרוצה המלצות יכול לעשות זאת בפניה אישית אלי בלבד- או לכרמית
בהתאם ליכולת נעזור לו.
בהצלחה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת כרונית
כרמית ברלין12/11/2009הי שלמה ותודה על פנייתך, רציתי להוסיף כמה דברים.
באשר לבעייתך - ניתן בהחלט לעזור לך להיפטר מהבעיה ואף לגרום לריפוי שלה וכל זאת בעזרת הומאופתיה.
ראשית עליך להבין כמה דברים:
- הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית, שמטפלת במכלול של האדם ולא באופן ספציפי או נקודתי במחלה או בבעיה.
- ההסתכלות ההומאופתית על בעיה כגון: דלף אחרוי כפי שאתה מתאר, היא שהבעיה איתה אדם מגיע, היא רק הביטוי החיצוני למשהו עמוק יותר. להומאופתיה היכולת לטפל בעומק הבעיה ולרפא אותה מהשורש. הסיבה שהאנטיביוטיקה לא עזרה היא, כיוון שהיא מטפלת בסימפטום ולא בבעיה עצמה.
- הומאופתיה איננה מסוכנת, היא נטולת תופעות לוואי.
אני ממליצה לך בחום. שלח לי מייל או צלצל ואתן לך שם של הומאופתית טובה באיזור הקריות.
להתראות ובהצלחה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)