מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר בעיותליאל06/12/2009
שלום ,
1.יש לי בעיה מזה 3 חודשים
לאחר האכילה האף שלי הופך להיות מנוזל ,לא משנה מה אכלתי
מתוק ,מלוח ,חריף,חמוץ,חם קר,הוא תמיד מנוזל
הדבר ממש מעיק עליי
אני תמיד יודעת שלאחר האכילה אני צריכה להצטייד הטישו בשביל האף
ממה יכולה להיות התופעה הנ"ל ?
2.יש לי ליחות בזמן האחרון ,יש לציין שאני מרבה במוצרי חלב ופירות ומאוש לא ארצה להמנע מהם במידה וזו הסיבה ללחות ,מה ניתן לעשות בנידון ?
3.בעיה נוספת שיש לי היא פיטריה בצפורן ניסתי הרבה משחות אך שום דבר לא עזר מה לעשות ?
4.אני סובלת מגזים בתדירות מאוד גבוה ,ריחות ממש מוזרים ומעיקים ,תמיד אני בתחושה של מלאות ובטן נפוחה ,צורך בהתרוקנות של שטן לעיתים תכופות ,שוב מה ניתן לעשות ?
5.אני סובלת בזמן האחרון מנידודי שינה ,קמה מדי פעם בלילה ,קמה פעם פעמיים להתפנות ,שקועה במחשבות ובגללן קשה לי להרדם
6.מאז שאני זוכרת את עצמי היו לי פצעים על העכוזים ,אני לא יודעת מה לעשות איתם
זה מאוד לא אסתטי וממש גורם לי לאי נעימות ,מה ניתן לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר בעיות
ד``ר אדית מרלין דניאל06/12/2009שלום ליאל
מה שאת מציגה זה חלק נרחב ומלא בפרטים שטוב שאת עוקבת אחריהם ושמה לב לפרטים
כי זה מאוד חשוב בתהליך ההתאמה של הרמדי ההומאופתית עבורך
אך לצערי אנחנו מנועים מלתת טיפול כאן מעל גבי הפורום -את בעצם מבקשת שניתן לך כאן טיפול
אני מציעה שתפני אלינו לקבל טיפול מלא מאחד מאיתנו אם זה מה שאת מבקשת או מהומאופת מוסמך אחר שתבחרי
וכפי שאני תמיד מציינת והמקרה שלך מראה זאת בצורה מאוד בולטת -יש צורך לעשות גם ניקוי רעלים ושינוי תזונתי - אכן הליחה והנזלת הכרונית מראה על מצב אלרגני תמידי כרוני-לכן לא ניתן להימנע משינוי בהרגלים
באיזה שהוא שלב אם יהיה צורך כן להפחית מוצרי חלב או מוצרים אחרים שיוצרים ליחה -ולא תיהיה מוכנה לעשות זאת תצטרכי להחליט אם את מוכנה להשלים אם המצב כפי שהוא -או לעשות את מה שנדרש עד הסוף כדי לתקן את המצב כפי הנדרש.
אך יש גם מצבים בהם הרמדי ההומאופתית תתקן את הנטייה לאלרגיה כרונית זו ואז תוכלי להמשיך לצרוך מוצרי חלב -תלוי כול מקרה לגופו - תלוי כמה ואיזה סוג של מוצרים -ואם בכלל זה אלרגיה לחלב או למשהו אחר
האלרגיה הזאת יכולה להיגרם מהמון גורמים שאינם חלב דווקא
לגבי הגזים ובעיות עיכול -זה מצריך גם כן שינוי בתזונה והכוונה מה לאכול ואיך ומתי -אני שמה על כך דגש מיוחד כי זה הבסיס לכול בריאות פזית-זה הכלי היחידי שיש בידי האדם לטפל בעצמו לבד
ללא עזרת רופאים-אם את/ה יודעים לשלוט בתזונה בצורה נכונה ומבינים מה גורם למה -חסכתם המון ריצות לרופאים והמון סוגי תחלואים -אם לא 70% מהם -כן הבסיס לצערנו או לשמחתנו {כי אז לכול אדם יכולה להיות שליטה במצבו אם רק יבחר בכך } ברוב התחלואים הוא בשימוש הלא נכון בתזונה
לגבי נושאי הפטריות -נכון משחות לא יכולות לרפא פטריות -זהו חוסר איזון עמוק יותר שדורש גם זמן כדי להתאזן מחדש -תלוי בהרבה מאוד גורמים כולל תורשתיים -הומאופתיה יכולה לעזור בכך אם סבלנות כי זה לוקח זמן -מבחינת ההומאופתיה המשחות הכימיות דוחקות את הפטריה פנימה ולא מאזנות את בעיה לכן היא מופיעה שוב ושוב -ברגע שהיא תפסיק להופיע שוב ושוב -זה אומר שמצבך יוחמר -הפטריה דוכאה היטב ועמוק יותר לתוך המערכת ותופיע בהמשך בצורה של גידולים ממאירים או מיומות בתוך הגוף -מבחינה הומאופתית כול עוש הפטריה לא עברה בעיקבות המשחות וחוזרת מצבך עדיין טוב מבחינה הומאופתית. זה אומר שמערכת החיסון שלך שומרת על האיברים הפנימיים ולא נותנת לפטרייה להיות מושלכת פנימה עמוק לתוכם.
לגבי נדודי שינה -כאן לרוב בהומאופתיה רואים שיפור דיי מידי -השינה זה אחד הדברים שמתאזנים הכי מהר בהומאופתיה -שוב כול מקרה לגופו אך זשה אחת הדברים שיש להם להתאזן ממש תוך שבוע שבועיים מתחילת התהליך -ושוב כול מקרה לגופו -תמיד יש יוצאים מין הכלל שיקח יותר זמן
לגבי הפצעים בעכוז זה תופעה של ניקוי רלעים -כאן צריך לעשות ניקוי רעלים מהמערכת כולה
נשמח לעזור לך בפגישה אישית
אדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)