מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבירון19/12/2009
שלום רב......אני סובל כבר שנה כמעט מ4בלטי דיסק בגב הגבי, עקב תאונה{מאובחן בmri}זה גורם לי לכאב כרוני מאוד מציק בגב האמצעי והעליון ,יש ימים שכואב יותר וימים שפחות ,יש לי קושי בישיבה ממושכת ועוד .......העם יש תחליף לתרופות נוגדי הדלקת שגורמים נזק לכיבה ואני משתדל לקחת כמה שפחות,ואיזה עוד פתרונות אולי יש לרפואה ההומופאתית שיכולים לעזור לי ,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק
ד``ר אדית מרלין דניאל19/12/2009שלום ירון
בהומאופתיה יש הרבה פתרונות - כל מצב לגופו כמובן וכדאי לנסות
לי באופן אישי היה לפני כ 7 שנים פריצת דיסק בגב תחתון כנל דלקת קושי בישיבה בהליכה בשכיבה ובעצם במה לא הייתי מנוטרלת לחלוטין לא יכולת לתפקד כאבי תופת טיפלתי בעצמי לבד רק בהומאופתיה שנתתי לעצמי על סמך הסימפטומים
בשילוב עם תרגילי צי -קונג שעשיתי לעשיתי - אני גם מדריכה מוסמכת לטאי -צי ממכון ווינגייט
כיום אין זכר לבעיה שהיתה לי - גם לא בצילומי רנטגן של עמוד שידרה העמוד שידרה נקי
לגבי נושא הדלקת אכוון אותך איך להקטין את המצב גם באמצעות תזונה וניקוי רעלים
האם היית אצל כירופרטק ?
איזה טיפולים עשית עד היום
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.....עוד קצת פרטים
ירון19/12/2009הי תודה על התשובה.......כן ניסית טיפול כירופרקטי די בתחילה המקרה ,בתחלה עזר ואחר כך ממש לא עזר ואולי אפילו הזיק.....נסיתי גם פזיוטרפיה ופניתי גם לאורטופד עמוד שדרה שהמליץ על פזיוטרפיה וחיזוק שרירים ...פניתי גם למרפאת כאב שהמליץ על זריקה אפידורלית,אבל בנתיים אני עוד פוחד מזה.....הכאב שיש לי והתפתח הוא כרוני ולא אקוטי פגשתי הרבה אנשים שסיפרו על כאב אקוטי מפריצת דיסק ואחכ החלמה מוחלטת כמו שאת תארת לצערי אצלי זה לא המקרה.....אולי בגלל המיקום של המקום שנקרא גם כלוב הצלעות או חוליות הt ואולי בגלל שזה ממש מפריע למהלך חיי וגורם לי לדכאון מהמצב וזה עובד על החלק הרגשי נפשי שבי, ויכול להיות עוד גורמים רבים......דרך אגב בצילום רנטגן אי אפשר לראות בליטות דיסק רק בהדמיה ct או mri.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמוד שידרה פריצת דיסק כרונית
ד``ר אדית מרלין דניאל20/12/2009
המצב שלי היה כרוני - תמיד זה מתחיל באקוטי באירוע אחד שממנו זה מתחיל
ואחרי זה הופך לכרוני כמוך המצב אצלי היה כרוני כולל CT כולל רנטגן כולל הכול
החלמה מלאה ניתן להשיג בהומאופתיה לרוב -וכול מקרה לגופו
תמיד יש השלכות רגשיות הם חלק מהמקרה שלך והכול נלקח בחשבון בתחקיר שאני עושה על המקרה - כולל אם היו לך בעיות כשהיית תינוק ברחם
לא הבנתי מה השאלה הנוספת דרך אגב אם תוכל לפרט
אשמח לעזור
אדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ....ושאלה אחרונה
ירון20/12/2009תודה על התשובה.....השאלה היא בעצם במקרה שלי מדוע הגוף מפתח כאב גב כרוני לתקופה ארוכה{כמעט שנה}ואצל אנשים אחרים עם פריצות דיסק או בליטות דיסק יש החלמה מלאה בתקופה די קצרה,ועם תוכלי לפרט במשפט קצר מהו הטיפול האומופטי לבעיה מסוג זה.....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני דיסק פרוץ
ד``ר אדית מרלין דניאל20/12/2009
אובכן זהו בדיוק העניין -שאנשים מצפים להיות הדוגמית של אנשים אחרים וככה גם ברפואה מתייחסים אליך כחלק מסטטיסטיקה חסרת אינדווידואליות
אין כזה דבר אנשים אחרים בהומאופתיה ובכלל -זה בכלל לא רלוונטי מה קורה לאנשים אחרים
אף אדם אחר שסובל מפריצת דיסק כ\ה או אחר איננו דוגמא לך ואו למה שקורה לך
כול אחד הוא סיפור שלם בעל מלא פרטים שונים משלך ובפני עצמו ועם תהליך שלא קשור אליך
פריצת דיסק היא רק ההשלכה הסופית והסימפטומם הסופי שמתקבל בגוף לאחר תהליך ארוך שהתחיל ובכלל לא במישור הגוף או הפיזי אלא עוד הרבה לפני שפרצת את הדיסק -כך שאין לערוך השוואות כי זה לא רלוונטי. כול מקרה הוא מקרה אחד בעולם ואין שני לו.
לכן כדאי להבין - פריצת דיסק של מליוני אנשים - כול מקרה הוא אחת ממליונים לא ניתן לעשות השלכה או השוואה כנל כוןל מקרה של דלקת גרון שתוקפת מליוני אנשים -כול אחת מהמליונים הוא מקרה אחד שאין שני לו והפתרון שלו שונה בתכלית מכול אחד אחר מה מליונים האחרים שלקו בפריצת דיסק או דלקת גרון או קוליטיס
ובאמת שלא משנה מה שם המחלה כי בהומאופתיה ההתייחסות היא בכלל מגיע מכיוון אחר לא ובכלל לא מתבסס על פי שם המחלה -אלא על כול הסיבות והגורמים וההשתלשלות שנתנו תנאים להתפתחות של מצב של חוזר איזון כזה או אחר שבסופו של דבר תקפו את הגוך הפיזי והשאיר חותם כרוני או אקוטי -ושם צריך לחזק את נקודות המוצא הגורמות והתומכות מבראשית בהיווצרות הבעיה
בהומאופתיה לוקחים בחשבון את כול השתלשלות חייך כולם מקצה לקצה כול פרט קטן חשוב כדי להלשך בסופו של דבר על נתינת תשובה כזאת שגם תעזור בהחזרת הסדר למקום שהופר במקרה שלך זה בדיסק -כול מקרה לגופו -לא ניתן להבטיח מראש דבר כי כול מקרה הוא לגופו אך לרוב תמצא הקלה גדולה ומשמעותית אם תשמע להוראות ותוטפל באמצעות הומאופת שיודע מה שהוא עושה
מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות לא להתבייש בשביל זה אני כאן
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)