מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הומאופטי בדלקות אוזניםהדס10/01/2010
שלום ובוקר טוב,
בני בן השנה ושמונה סובל מדלקות אוזנים חוזרות מאז כניסתו למעון לפני כ 3 חודשים, טיפלנו באנטיביוטיקה פעמיים וכעת אנו כבר כחודש על מינון נמוך של אנטיביוטיקה כתרופה מונעת.
אני מחפשת אלטרנטיבה, וקראתי תשובות שלכן בפורום שאתן ממליצות על הומאופטיה כדרך טיפול.
שאלותי הן:
1. האם ההומאופתיה ממש מטפלת, כלומר במידה ויש כרגע נוזלים זה יטפל במוקד, או שהטיפול הוא על ידי חיזוק כל המערכת החיסונית ובכך להמנע בפעם הבאה מכניעת הגוף לוירוס?
2. האם ניתן להפסיק אניטביוטיקה לאחר תחילת לקיחת הרמדי?
3. האם יש לכן המלצה על הומאופט טוב בב"ש, מנסיוני האישי אני מנסה להמנע מלהגיע למרפא שעובד בקופות השונות (לאו דוקא בצדק אולי) בכל מקרה יש רופא שמקבל בב"ש בשם סרגי ספוזניקוב- תוכלנה להגיד לי את דעתכן / המלצתכן?
תודה רבה על העזרה,
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים
ד``ר אדית מרלין דניאל10/01/2010שלום הדס
ההומאופתיה מטפלת בגורמים שנמצאים מאחורי בעיית האוזנים וכולל במערכת החיסון
אם הילד לוקח אנטיביטיקה הוא חייב להמשיך עד הסוף -כשמערכת החיסון שלו תתחזק ובעיה תפתר כמובן שלא יהיה צורך באנטיביטיוקה נוספת כי הבעיה לא תופיע
אינני מכירה את ההומאופת שציינת -אך כן מליצה ללכת להומאופת במוסד מוכר כמו קופת חולים
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות אוזניים והומאופתיה
כרמית ברלין13/01/2010הי ותודה על פנייתך.
ראשית אכן השבתי פעמים רבות בפורום על הנושא של דלקות אוזניים. מנסיוני המקצועי והאישי (עם הילדים שלי) הומאופתיה היא אכן -הדבר- לטיפול בדלקות אוזניים חוזרות, נוזלים, הפרשות מהאוזניים וכו'... כמו כן, עלי לציין בפנייך שההומאופתיה מטפלת במכלול של האדם ולא רק במחלה או בבעיה באופן נקודתי. ברור שבעיית האוזניים תיפתר, מערכת החיסון תתחזק ובעיות נוספות, אם קיימות, ישתפרו בהדרגה. אני ממליצה בחום
טיפול אנטיביוטי מניעתי, אינו לדעתי הפתרון לריפוי. עם זאת, הפסקת הטיפול האנטיביוטי יכולה להעשות אך ורק באישורו של הרופא המטפל.
לגבי המלצה להומאופת בבאר שבע, אין באפשרותנו להביע את דעתנו על הומאופת זה או אחר דרך הפורום. אשמח לעזור דרך מייל.
בהצלחה כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אגודה להומאופתיה קלאסית
סנדרה מישאל20/01/2010בוקר טוב,
את יכולה להכנס לאתר האגודה להומאופתיה קלאסית בו תמצאי רשימה מסודרת של כל ההומאופתים הרשומים באגודה כולל כתובות ומספרי טלפון.
כך תוכלי לאתר הומאופת מוסמך שיכול לעזור לך באיזור באר שבע
בברכה, סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית
R.C.Hom, M.sc* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)