תשובתכן בבקשה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובתכן בבקשה....
    נורה
    18/02/2010

שלום רב
    אנו התחלנו לפני כחודש וקצת טיפול הומאופתי לבתי בת ה 7 ,כטיפול עזר להיפראקטביות וקשב
    התחילה החרפה נוראית בכל הסימפטומים שרצינו לדכא, היא חסרת שקט מוחלט,היפרית וצועקת המון,אני יודעת שיש קודם הרעה אך זה לא משתפר, אני ממש מתוסכלת וגם המורות בכיתה...
    מתי אמורים לראות הטבה? ההחרפה רק מתגברת ולא רואים את האור...
    אודה לתשובתן בהקדם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובתכן בבקשה....

הוספת תגובה

• החרפה הומאופתית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    18/02/2010

שלום נורה

יש הרבה הומאופתים שעובדים בשיטת ההחרפה והראשונית לכן יצאה להומאופתיה שם כזה שחייבים החרפה ראשונית לפני הטבה - מניסיון שלי של 20 שנה בתחום -גם אני חשבתי כך פעם כי זה מה שמלמדים את ההומאופתים אך אז נוכחתי שזה לא חובה ונהפוך הוא - לא צריך החרפה בכלל וההטבה ההדרגתית יכולה וצריכה להיות מושגת בצורה חיובית עדינה ועמוקה ללא כול החרפה

ההחרפה אפשר לומר היא החלק של החוסר ביטחון הקיים בהומאופתים לגבי הרמדי הנכונה -אם זה החרפה אז הם בטוחים שקלעו למטרה -אם אין החרפה הם לא בטוחים -קטע של הומאופתים -סורי שאני צריכה לרדת כאן על ההומאופתים אך זוהי דעתי לאחר שנות ניסיון

החרפה היא פונקציה של נתינת רמדי הומאופתית שחזקה יותר מהסימפטומים בעוצמה שלה ולכן נוצרת החרפה -אני נוהגת לעבוד רק עם עוצמה עדינה ולהתקדם לאט לאט ללא החרפות כלל כי לא ניתן להוציא אנשים ממסלול חייהם או ילדים ממסלול לימודיהם והגנים שלהם

והאמת שאינני מוצאת שום הצדקה בכול הליין הזה של ההומאופתים שהם 95% שדוגלים כמו איזה דגל ניסה בתהליך ההחרפה

לגרום לאדם להפסיק לעבוד או ללמוד שבועיים רק כדי להנות מאיזה החרפה רק כדי שלעם ההומאופתים תיהיה החרפה והוכחה לדיוק שלהם - מבחינתי זה שולל את החוק הראשון של ההומאופתיה בו נאמר שיש צורך להביא לאיזון את האדם בצורה קלה מהירה ונעימה וללא קושי וסבל מיותרים

בקיצור אני מציעה שתפני למטפל שלך ותגיד שאת בשום צורה לא מוכנה לקבל החרפות נוספות -לרוב יש צורך לעשות הפסקה אם הרמדי כדי שההחרפה תעבור - אולי זה המצב לכן בכול מקרה צריך לדווח להומאופת על המצב הבלתי נסבל ולהתעקש להפסיקו -כן כן ואני מגבה אותך

החרפה נוספת יכולה להיות רק אם הילד או האדם לוקח את הרמדי בטווח של חודשיים ימים ואז פשוט העוצמה חלשה מידי ולכן הסימפטומים המקוריים צריכים להופיע שוב פעם מתחת כי זה הזמן דווקא להעלות עוצמה -אך במקרה שלך אני אל יודעת לומר בודאות כי אין לי את תרשים כול המהלכים

בדרך כלל החרפה שעליה את מדברת היא החרפה ראשונית שקראת בשבוע שבועיים הראשונים
    וההחרפה השניה שבה דוןוקא צריך להעלות את העוצהמ כי הרמדי סיימה עבודה באותה עוצמה קוראת אחרי כחודשיים בערך פלוס מינוס ותלוי כול מצב לגופו

תבררי ותדרשי תשובות מהמטפל שלך
    ואל תתביישי לקבל את התשובות ואת התוצאה הנדרשת לך

בברכה ובהצלחה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החרפה הומאופתית

כרמית ברלין
    21/02/2010

הי ותודה על פנייתך,
    רציתי להצטרף לתשובתה של אדית לגבי הנושא.
    בהחלט ניתן לטפל בבני אדם ולהימנע מהחמרות הומאופתיות קשות כפי שאת מתארת. הכל קשור בדרך ניהול הטיפול אותה עושה ההומאופת. מנסיוני, כאשר עובדים במינונים נמוכים יום יומיים בונים את הטיפול הדרגתית ונמנעים מהחמרות כמעט בכלל. הבעיה היא באמת, כאשר ההומאופת נותן פוטנץ (מינון) גבוה בהרבה ממה שהאדם צריך ולעתים חוזר על נתינת המנה הזו שוב ושוב בלי הפסקה. נדרשת כאן מידה של רגישות מצד המטפל. לשים לב עם איזו בעיה מגיע האדם, מי עומד לפניו - האם זה אדם חזק או חלש. עלייך לחזור אל ההומאופת - ולדרוש את התשובות!!!!
    ובכלל תמיד - חשוב לשאול ולחקור ולא לקבל שום דבר כמובן מאליו. לעדכן את ההומאופת על כל עניין ודבר ואם הוא לא מאפשר לך זאת - תעברי הלאה!!!
    הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית - אבל גם ה"טבעי" כאשר ניתן בצורה לא נכונה יכול להזיק.
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו