מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגרסיה בטיפולמרים כהן23/02/2010
נכדי מטופל בשקד שלישי מזה 4חודשים אצל הומאופט
השיפור שחל בו הוא פשוט פנטסטי
לפני מספר ימים ההומאופט החליט להוריד לו את המינון של הרמדי (הוא קיבל קאלי 9 ו12)
עכשיו הוא מקבל קאלי 9 בלבד מאז המצב חזר לקדמותו חזרו הנחירות ההפסקות נשימה והנשימה שלו מאוד מאומצת ורועשת
השאלה שלי היא:1 האם יש לתרופה הומאופטית השפעה שלילית אם היא נילקחת לאורך זמן?
2 למה צריך להוריד מינון
3 האם המצב יחזור לקדמותו?
בבקשה ענו לי אני מאוד דואגת
תודה סבתא מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגרסיה בטיפול
ד``ר אדית מרלין דניאל23/02/2010
שלום מרים
בטיפול הומאופתי בדרך כלל לא מורידים מינון אלא מעלים ואו מפסיקים כשהמצב מאוזן
כפיש את מספרת הוא הוריד במינון והמצב חוזר לקדמותו -מדוע הוא הוריד במינון אין לי מושג
זהו מהלך לא שיגרתי אני מציעה שתשאלי אותו ותעדכני אותו בתופעות שחזרו -כי הוא אמור לתת לכך תשובה
רמדי הומאופתית כמו כול דבר אחר אסור לקחת ללא פיקוח של הומאופת מוסמך בין אם זה לאורך זמן או לתקופה קצרה -כול דבר שאיננו בפיקוח יכול לשנות דברים -אם הוא לא ניקח במידה המדוייקת לאדם
מצב חוזר לקדמותו אם יש נסיגה בעיקבות כך צריך להעלות העוצמה בדרך כלל
כך ששוב מה שהוא עשה נמאצ מוזר תבררי מדוע הוריד במקום להשאיר באותו עוצמה או להפסיק או להעלות -במידה והיתה נסיגה לפני כן - הוא היה אמור להעלות לא להוריד ל 9
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)