פצעי בגרות - רגרסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי בגרות - רגרסיה
    מיכל
    23/02/2010

בתי טופלה בתרופה הומאופטית חד פעמית נגד פצעי בגרות. לאחר חודשיים חל שיפור גדול. בפגישה עם ההומאופט בתום החודשיים, היא קיבלה שוב את אותה תרופה באופן חד פעמי. מאז, במשך חודש וחצי יש נסיגה. ההומאופט אמר לה שזהו חלק מהתהליך. האם יש סיכוי לשיפור לדעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי בגרות - רגרסיה

הוספת תגובה

• רגרסיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    23/02/2010

חזרה על רמדי שעבדה יפה נותנים רק אם יש רגרסיה ברורה במצב
    האם הוא נתן לה את זה כשהיתה רגרסיה ברורה -או סתם חזר על המינון
    אם לא היתה רגרסיה ברורה אז המינון האחרון היה מיותר והייה צריך להמתין

חודש וחצי זה זמן ארוך לנסיגה בעיקבות לקיחת רמדי שאולי החזרה עליה נתנה לא בזמן הנכון
    אין לי מושג אם הוא נתן אותה בזמן רגרסיה או נתן אותה לפני רגרסיה ברורה -ואז זה גרם לרגרסיה
    שיפור אמור להיות בהמשך אולי כן אולי לא -אם הוא חזר על הרמדי לפני הזמן -אז לא בטוח

אם הוא חזר על הרמרי בזמן לא אמורה היתה להיות נסיגה עכשיו -בכול מקרה אני שוב חוזרת תתחילו לדרוש מההומאופת שלכם את התשובות

אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ניתן בזמן שהיה שיפור.

מיכל
    23/02/2010

הרגרסיה החלה לאחר הלקיחה השניה.
    האם לדעתך כחלק מתהליך הריפוי קיימת ההחמרה כרגע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגרסיה -שיפור

ד``ר אדית מרלין דניאל
    23/02/2010

כפי שציינתי אסור לתת רמדי בזמן שיפור -הנסיגה קרתה בגלל שנתנו את הרמדי מוקדם מידי
    בזמן שיפור

אני לא יודעת מי ההומאופת - שעובד עימכם אם את רוצה צרי קשר אלי למייל הפרטי ותני לי עוד אינפורמציה - ואולי הוא עובד בשיטה חדשה שהוא המציא אך על פי חוקי ההומאופתיה ממש אסור לתת רמדי כול עוד יש שיפור מהמנה הקודמת- ואני עובדת 22 שנה בתחום.

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו