מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה וארניקהאורית07/03/2010
אתמול עברתי הפלה/גרידה. הציעו לי לקחת כדורי ארניקה, השאלה האם זה יעזור אם אני לוקחת אנטיביוטיקה?(נתנו לי אנטיביוטיקה לקחת כמה ימים אחרי ההפלה...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארניקה והפלה
ד``ר אדית מרלין דניאל07/03/2010שלום סיוון
מצטערת לשמוע
ארניקה ואנטיביוטיקה לא קשורים אחד לשני ולא עובדים באותו מישור אין בעיה לקחת ארניקה יחד עם אנטיביוטיקה הם לא מתנגשים לא מנטרלים -אין באנרניקה חומר בכלל אם ילקח למעבדה אין בו חומר כך שאין התנגשות
מה שאני מציעה זה שתתקשרי לבית מרקחת הגליל בבן יהודה 80 בקשי את סיגל מחר בבוקר
בטל 03-5223358 ואו לבית מרקחת נאות שושנים בחולון בקשי שם את רותי -חפשי פרטים בגוגל ובקשי מהם משהו הומאופתי לאחרי הפלה - הם יעשו לך משהו על בסיס של ארניקה ואולי עוד רמדיס - תלוי מאיזה תופעות את סובלת אחרי ההפלה שתספרי להם.
בכל מקרה היית ממליצה להזמין את זה בגלובולים יותר קל ללקיחה מטיפות כי טיפות יכולות להזדהם אם במקרה יגה רוק בטפטפת ותכניסי הטפטפת חזרה לבקבוק.
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה...(:
אורית07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה מקווה שזה יעזור
ד``ר אדית מרלין דניאל07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארניקה
alexander09/03/2010שלום לכן.
מכיוון שלא מדובר כאן על רמדיס במובן הקלאסי,אני ממש ממליץ לכן מניסיון קליני
שלי ושל רבים ובכירים מימני באירופה,לבדוק את המוצרים הבאים:,,,,,,,,,,,
ARNICA-HEEL ו BELLADONNA-COMPOSITUM .
שני המוצרים ניתנים "רוטינית" לאחר ניתוחים,טראומות קשות ,שברים,ועוד הרבה
אינדקציות לא ספציפיות.
המוצר הראשון קל להשגה,השני קצת בעייתי מכיוון שהוא במקור לא מוצר מקורי של HEEL .
נסו בבית מרקחת בר-אילן ברעננה.
כל טוב
אלכסנדר דגן N.D* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)