אפטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפטות
    עדי
    01/04/2010

אני סבלתי מאפטות במשך 9 שנים. ניסיתי אין ספור שיטות קונבציונאליות לטיפול, ואף אחת מהן לא הצליחה. בסופו של דבר הגעתי להומואופטית אדית דיטה דניאל, שבעזרת רמדי ותזונה נכונה הצליחה לפתור את הבעיה, תוך מספר חודשים! אני ממליצה בחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפטות

הוספת תגובה

• תודה רבה עדי על ההמלצה החמה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/04/2010

אבטות בפה הם דבר מאוד נפוץ בילדים תינוקות מבוגרים -יש מצבים מאוד חריפים כמו שנתקלתי אצלך של פעילות מתמשכת של אבטות ללא הפסקה לאורך שנים.

כמו שיש פתרון למצב זה שאין ברפואה הרגילה -יש פתרונות לדברים נוספים בהומאופתיה שאין לרפואה הרגילה אנשים פשוט לא יודעים וזה טוב שידעתם אותם.

כדי להוציא אדם ממצבים שאין להם כביכול מוצא באמצעות ההומאופתיה אין צורך באמונה בתחום או במרפאה או בשיטה -כן חובה ללכת למטפל מאוד מקצועי מוסמך בעל המון שנות ניסיון כן המון
    וחייבים למסור אינפורמציה מאוד מדוייקת.

מי שרוצה לבדוק אם יש פתרונות אמיתיים לבעיות שלו מוזמן להתקשר אלי. אני כמובן לא יכולה להבטיח לאף אחד דבר -כול מקרה הוא פיצוח של תעלומה בפני עצמו -אין אחד שזהה לשני. אך מניסיון ארוך שנים ראיתי המון הצלחות במקומות שלרפואה אין שום הצלחה. וההצלחות שאני מגיעה אליהם במקרים חסרי פתרון חוזרות על עצמן שוב שוב ושוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו