סטרפ חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרפ חוזר
    הגר
    04/05/2010

בני בן החמש חולה כבר בערך שלושה חודשים הלוך וחזור עם סטרפ בגרון, אנחנו גרים בארהב (בוסטון) ולכן אני לא מכירה אף אחד בסביבה שלנו (אפילו שניסיתי לחפש) שיכול לטפל בו בצורה טבעית. זאת הפעם הרביעית שהוא נבדק לסטרפ ויצא חיובי והפעם הרביעית שהוא מקבל אנטי וכנראה ללא הועיל, הפעם הרופאה רוצה לתת לו שני סוגי אנטי' אחת שנלקחת 10 ימים ואחת שנלקחת אחריה 4 ימים אני אישית לא רואה איך הוא יוצא ממעגל הקסמים הזה ולכן אני פונה כאן לעזרה. יש לנו שלושה ילדים והם מדביקים אחד את השני, התינוק בן השנה כרגע גם עם בדיקה חיובית אבל אני לא רוצה לתת לו אנטי מצד אחד אבל לא רוצה ששוב הם ידביקו אחד את השני...

אשמח לכל עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרפ חוזר

הוספת תגובה

• סטרפ -ילדים מדביקים אחד את השני

ד``ר אדית מרלין דניאל
    04/05/2010

שלום הגר

אין לי עיצות לתת לך -אין עיצות במקרה כזה
    יש רק טיפול אם את רוצה למנוע הישנות התופעה
    ורצוי לכול אחד מהילדים לחיזוק מערכת חיסונית נגד הדבקות ובכלל.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרפטוקוק..

כרמית ברלין
    05/05/2010

הי ותודה על פנייתך,

סטרפטוקוק בגרון זה אכן צרה מוכרת, לי באופן אישי. סבלת מדלקות גרון כל חיי כמעט, עד שפגשתי בהומאופתיה. בילדותי קיבלת כמויות אין סוף של אנטיביוטיקות. וכלום לא עזר, הסטרפ תמיד חזר....
    חשוב לי שתדעי שהומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית, שמטפלת במכלול של האדם. בהתאם למאפייניו של האדם אנו מתאימים לו רמדי (שם כללי לתרופות הומאופתיות) הטיפול מתאים לכל גיל ולכל בעיה כמעט. על פי ההבנה ההומאופתית, הבעיה איתה מגיע המטופל, היא רק התוצאה, היא רק הביטוי החיצוני למשהו יותר עמוק ופנימי. הומאופתיה מרפאת מהשורש.
    אנטיביוטיקה, איננה פותרת את הבעיה מהשורש, כיוון שהיא לא מטפלת בשורש הבעיה כי אם בחיידק, בסימפטום. בנוסף הטיפול האנטיביוטי (ואכן כבודו במקומו) גורם לדיכוי הבעיה ולדחיסתה לרבדים עמוקים יותר של הגוף. ובמלים אחרות, האדם הופך להיות חולה, במקומות אחרים בגוף (או בנפש)
    אשמח לעזור לך וזה אפשרי גם כשאתם רחוקים, אבל במידה ותרצי מישהו מאיזורך, אוכל להמליץ לך בשמחה על שני הומאופתים מעולים. לא אוכל לעשות זאת דרך הפורום. אנא שלחי לי מייל ואפנה אותך לאנשים המתאימים.
    חשוב ביותר - שלא תתיאשי, ושכן תלכי על הומאופתיה.
    בהצלחה רבה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו