גזים אצל תינוקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים אצל תינוקות
    טניה
    24/06/2010

בוקר טוב!
    ילדתי את בני ב30.5 (שבוע 34 של ההריון) והבן שלי סובל מגזים וכאבי בטן. חברה המליצה לי על טיפות הומיאופטיות שנקראות CHAMOMIC שעזרו לילד שלה.
    השאלה שלי האם ניתן לתת טיפות אלה לכל תינוק? ובמיוחד לתינוק ממש קטן? האם יש לזה תופעות לוואי?
    תודה והמשך יום נעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים אצל תינוקות

הוספת תגובה

• גזים לתינוק

ד``ר אדית מרלין דניאל
    24/06/2010

ממש ממש לא - בהומאופתיה הטיפות הן תמיד אינדווידואליות ואסור להעביר מילד לילד

את צריכה ללכת להומאופת שיתאים לו משהו ספציפי

הומאופתיה זה לא כמו תרופות רגילות שכולם לוקחים את אותו דבר
    את יכולה לגרום לו נזק בנתינת רמדי על דעת עצמך או דעת החברה שלך וללא פיקוח הומאופתי

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

טניה
    24/06/2010

תודה על המענה המהיר. בשביל זה שאלתי, אני אף פעם לא נותנת לילדים (במיוחד קטנים) משהו על דעת עצמי,

אני שוב מודה על המענה, ושאלה נוספת: מה כן אני יכולה לתת על מנת לנקל על מצבו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בילדים קטנים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    24/06/2010

לצערי. אין לי מושג רק אחרי פגישה אישית והתאמה אישית אוכל לדעת

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו