ג'ינסנג והומאופטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ינסנג והומאופטיה
    רמי כהן
    01/07/2010

היי אני בחור בן 26 מקבל טיפול הומאופטי להתקררויות חוזרות.
    רציתי לדעת אם לקיחת תוסף ג'ינסג יכולה לפגוע ביעילות של הרמדי ההומאופטית או שאין קשר?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ינסנג והומאופטיה

הוספת תגובה

• גינסנג

ד``ר אדית מרלין דניאל
    01/07/2010

גינסנג והומאופתיה
    עד כמה שידוע לי זה לא אמור לפגוע
    אך מדוע שלא תשאל את הטפל שלך

בברהכ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גינסנג והומאופתיה

כרמית ברלין
    11/07/2010

הי ותודה על פנייתך.

השאלה שלך היא מאד טובה.
    ברמדי ההומאופתית אין כבר חומר כלל. כתוצאה מהדילולים הרבים. מה שכן נשאר שם, זה הזכרון של החומר, הרוח של החומר.
    מתוך זה ניתן להבין שהרמדי היא משהו מאד עדין, שדברים רבים עלולים להשפיע על יעילותה.
    בעיני, מבחינת ההשפעה על הרמדי, אין הבדל בין תרופה קונבנציונלית לצמחי מרפא. שניהם מאד חזקים. (אם נתאר במושגים של חזק וחלש). העניין הוא, שאנו חיים בעידן, שכל אדם כמעט נוטל תרופה זו או אחרת באופן קבוע והרי ההומאופתיה כן מצליחה לטפל בהכל.
    בכל זאת אני מציעה לך לשאול את ההומאופת שלך באופן ספציפי אליך. וגם בלי שום קשר,] ההומאופתיה אמורה לעזור לך עם ההתקררויות האלה....
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו