מוצרים הומופתאתיים לאחר ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרים הומופתאתיים לאחר ניתוח קיסרי
    שירה
    12/07/2010

אני עומדת לעבור ניתוח קיסרי - מה כדאי לקנות לפני הניתוח לאיחוי תפרים וטיפול לאחר ניתוח קיסרי כדי שיהיה איתי כבר בבית החולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח קיסרי

ד``ר אדית מרלין דניאל
    12/07/2010

שלום שירה

אני ממליצה לך ליצור קשר עם בית מרקחת הגליל ולבקש את סרג הוא בדרך כלל בימי רביעי מחרתיים אבל את יכוהל גם לבדוק היום -שיתן לך תרכובת לפני ואחרי מורכבת בדרך כלל מ
    ארניקה סטפיסגריה ARNICA STAPH ואם הוא חושב על עוד משהו שיוסיף לך בטיפות או יותר
    נוח בכדורים ואולי גם במשחה לאחרי

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קיסרי

כרמית ברלין
    13/07/2010

הי ותודה על פנייתך!!!

לאחר 3 ניתוחים קיסריים שעברתי בעצמי עם הומאופתיה, (וכמובן שליוותי גם לא מעט נשים) אני ממליצה לך בחום לעשות זאת בצורה יותר מסודרת, לגשת להומאופת שגם ילווה אותך וינחה אותך איך לקחת את הרמדיס ובאיזו תדירות בהתאם למצבך.
    ישנן עוד רמדיס מעבר למידע שניתן לך, אבל אני לא חושבת שזה יהיה נכון להמליץ לך עליהם דרך האינטרנט.

אשמח לעיזור
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו