מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צורך תכוף במתן שתןאור19/07/2010
שלום,
אני בת 29 ולפני כעשר שנים התחלתי לסבול מתסמונת מעי רגיז. היום המצב יותר טוב. ברור לי שזה גם נפשי. בשנים הללו אני גם סובלת מצורך תכוף במתן שתן (לא בורח לי השתן) אבל יש לי מעין רגישות בעיקר עקב קור, שתיה.
נאמר לי שזו תופעת לוואי של תסמונת המעי הרגיז (כשכואבת לי הבטן אין ספק שזה משפיע על השלפוחית כי זה לוחץ עליה אבל לא רק במקרה של כאבי בטן, יש לי באופן כללי צורך תכוף במתן שתן) האם כך הוא הדבר, זה קשור למעי הרגיז?
האם ניתן לטפל בטיפות?
מה מקור הבעיה? מדוע זה קורה?
זה שכיח?
בעבר האורולוג ניסה לתת לי כדורים כמו לפרוסטטה כמו לגבר, ניסיתי לתקופה והכדורים עם תופעות לוואי חזקות והחלטתי שאני לא מעוניינת לקחת כדורים כאלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן שתן תכוף
ד``ר אדית מרלין דניאל19/07/2010
מכייוון שאינני רופאה MD לצערי אין לי יכולת לענות על שאלותיך
אני מציעה שתפני לפורום לאורולוגיה לברר ולקבל מידע רפואי
במקביל אם את רוצה לקדם פתרונות מעולם ההומאופתיה -תוכלי למצוא מענה לכך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינתך האם ניתן לטפל בכך בטיפות?
אור19/07/2010איך זה אמור להשפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינתך האם ניתן לטפל בכך בטיפות?
אור19/07/2010איך זה אמור להשפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לטפל בהומאופתיה
ד``ר אדית מרלין דניאל19/07/2010ההשפעה הנה אישית לא אוכל לצפות ואו להתחייב מראש
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, אבל על סמך נסיונך
אור19/07/2010לאילו תוצאות מגיעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)