מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקזמה לתינוקת בת חצי שנהיסמין21/07/2010
שלום,
הבת שלי אובחנה עם אקזמה בגיל חודשיים בערך. מאז אני מורחת לה קרם לחות עשיר על בסיס שמן הקלנדולה פעם-פעמיים ביום. לפני כחודש התחלנו עם הקורטיזון (לצערי) בהמלצת רופא הילדים.
אנחנו כרגע חיים בחו"ל אך עוברים לארץ בעוד כחודש.
אני מעדיפה להתחיל טיפול חדש (הומאופתיה) בארץ.
יש לי מספר שאלות:
1. מה את ממליצה לעשות בחודש שנותר? האם להמשיך עם הקורטיזון? ממידע שקראתי, הבנתי שהקורטיזון מחליש את המערכת החיסונית עם הזמן.
האם כדאי פשוט להפסיק עם הקורטיזון עד שנגיע לארץ? איך אדע באילו מקרים כדאי מאוד למרוח אותו?("מצבי חירום")?
2. האם יש לך המלצה באיזה סבון/שמן להשתמש באמבטיות? על איזה בסיס? מהניסיון שלי עד היום מצב העור שלה מחריף ביום שאחרי האמבטיה, לכן אני משתדלת לעשות לה פעם ביומיים ולא כל יום.
אני משתמשת בסבון שהוא שמן אבל יש בו את כל החומרים הקונבנציונלים כמו פרבנים וכו'.
המון תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה
ד``ר אדית מרלין דניאל21/07/2010
שלום יסמין
מצטערת אסור לי להמליץ לך על הפסקת טיפול קונוונציונאלי לכן מומלץ שתעשי מה שהרופאים אומרים עד התגיעי לארץ ומשם תמשיכי לטיפול הומאופתי
לגבי סבון לכי לחפש משהו טבעי אורגני חסר ריח הכי היפואלרגני שישי בשוק שם -לא מכירה מה הם מוכרים שם חפשי אורגני היפואלרגני וללא בשמים.
סבון שהוא שמן לא טוב זה סותם את הנקבוביות ובכלל למרוח דברים שומניים על העור לא טוב סותם נקבוביות ומכניס את הרעלן לתוך הגוף
ממליצה לך בנתיים להתמקד בניקוי הגוף שלה באמצעות שתיית מיצים רבים של פירות ואכילת פירות וירקות. הפחתה של מצורים מהחיי -אכילה של מוצרים מהצומח ורצוי אורגניים.
אם תרצי אשמח לעזור לכם כשתיהיה כאן
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת פרטים ושאלות נוספות...
יסמין21/07/2010אילו פירות וירקות את ממליצה? היא תהיה בת חצי שנה עוד חודש והתחלנו עם המוצקים לפני שבועיים. ובאיזה אופן לתת? חיים או מאודים?
מה שהרופא המליץ זה לתת פירות וירקות בשלים מאוד ומאודים (ומעוכים כמובן) אבל יש רשימה די מוגבלת של מה מומלץ לתת בגיל הזה.
כמו כן אציין שהיא ניזונה מתמ"ל נגד רפלוקס (אינפמיל).
מה דעתך על רחצה בים? האם יש סכנה בזיהום העור שלה?
מה שאת אומרת לגבי הדברים השומנים הוא פשוט ההיפך ממה שהרופא אמר. אבל מהניסיון שלי עד כה אין שום קורלציה בין כמות הקרם שאני מורחת לה לבין מצב העור שלה! זה פשוט מתסכל. היא מסוגלת לגרד איזור מסויים ותוך 10 שניות יש שריטות עם דם. מצד שני, אני לא רוצה לשים לה כפפות כל הזמן - בגיל הזה היא משתמשת בידיים כדי להתפתח.
אשמח לבוא אלייך כשנגיע לארץ.
שוב המון תודה על הייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי היא תהיה בת חצי שנה עוד
יסמין21/07/2010*שבוע*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודים
ד``ר אדית מרלין דניאל21/07/2010
לגבי הפירות תמיד חי עדיף ואפשרי גם לנסות פירות יבשים שהושרו במים ורוסקו יחד עם פרי רגיל
יש מצב שהיא אלרגית לפרות מסויימים ולכן היא מתגרדת -אבל הבדיקות לגילוי אלרגיה לפעמים מחמירות מאוד את הבעיה שניתן לפתור באמצעות הומאופתיה גם ללא הבדיקה אלא על פי תסמינים אחרים
ירקות מאודה זה טוב ומעוך.
נסי להוסיף לה שתיה -חלב אורז וחלב קוואקר מאוד טעימים ומזינים
ריפלוקס ניתן לטיפול באמצעות הומאופתיה
לגבי מניעת הגירוד את לא יכולה כמובן למנוע ממנה להיות חופשיה
ים יכול להחמיר במצבים מסויימים לכן כרגע לא מומלץ
אשמח לעזור כשתגיעו לארץ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקזמה ורפלוקס (חגיגה.. :-))
יסמין22/07/2010אני לא בטוחה שיש קשר בין האקזמה למוצקים כיוון שהאקזמה החלה עוד בהיותה בת חודש וחצי, הרבה לפני שהתחלנו.
אך האקזמה למעשה החמירה לאחרונה - וקשה לי לדעת למה בדיוק. בערך באותו זמן החל גל חום פה (30 מעלות בתוך הדירה, כשעד כה 20 מעלות). באותו זמן התחלנו עם המוצקים וכן עם הקורטיזון.
לגבי הרפלוקס - האמת שלא ברור לי אם יש לה עדיין או לא.
לקחנו אותה לאוסטאופת שנתן תוצאות די טובות. בזכותו הפסקנו עם התרופה. אך כיוון שהיא התרגלה לשתות חלב מוסמך ולבצע מאמץ בעת האכילה כדי "לינוק", לא הצלחנו לצערנו לעבור לחלב נוזלי רגיל. היא שותה אותו בקצב מסחרר, ותוך פחות מ-5 דקות מסיימת בקבוק (לפני כן לקח לה 20 דקות בערך). מה שגרם לה להקאות מרובות לאחר האוכל.
כמובן שאני רק מניחה שההקאות נגרמות מהאכילה המהירה. ..
עם החלב הנוכחי היא פולטת רק כשהיא על הבטן ומפעילה לחץ על הבטן. האם זה נחשב רפלוקס?
שוב אני מודה לך מאוד על התמיכה והיעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס
ד``ר אדית מרלין דניאל22/07/2010
מיכיוון שאני לא רופאה ולכן לא עוסקת באיבחון מחלות מפנה אותך לפורום המתאים שם תוכלי לברר אם זה נחשב לריפלוקס חפשי פורום שעוסק בגסטרואנטולוגיה.
נתראה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)