טיפול בפולסטילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפולסטילה
    ליהי
    25/07/2010

שלום שמי ליהי בת 31
    אני מטופלת אצל נטורופטית (מכרה של חברה)
    לחיזוק מערכת החיסון, מחזור/הורמונלי
    חברה של הנורופטית היא הומאופתית והמליצה עבורי לפי מה שסופר לה על פולסטילה
    רציתי לדעת האם יש לה תופעות לוואי (הרגשתי שסבלתי מווירוס, כאבי ראש,כאבי בטן,בחילות,חולשה,חוםגוף-הזעה) הרופאה טענה שזה התקף חרדה דבר שסבלתי ממנו לפני שנה
    והאם המינון שהוצע לי 3 פעמים ביום* 10 טיפות הוא סביר?
    מצפה לתשובה
    תודה
    ליהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בפולסטילה

הוספת תגובה

• פולסטילה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    25/07/2010

שלום ליהי

לצערי אינני יכוהל להתערב בטיפול של מטפל אחר ואו לחוות דיעה אני לא מכירה את כול המקרה לעומק ולכן לא אוכל לייעץ לך מה לעשות

אין תופעות לוואי לרמדיס הומאופתיות אולי היתה לך ריאקציה ראשונית זה אפשרי ואו חזרה של סימפטומים מהעבר שזה גם אפשרי

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פולסטילה

כרמית ברלין
    25/07/2010

הי ותודה על פנייתך,

אני חייבת לציין שנעשה כאן עוול גדול להומאופתיה. שכן הומאופתיה היא תחום רציני ברפואה המשלימה שיש בו כח ועוצמה לשנות ולהעביר את האדם תהליך של שינוי וריפוי. בשונה מתחומים אחרים ברפואה המשלימה. כל הומאופת טוב שטיפל באנשים עם הצלחה, חווה את כוחה של ההומאופתיה.
    צר לי וכואב לי לשמוע שזו ההתייחסות להומאופתיה. הצורה אליה הגעת לפולסטילה לא נראית לי מקצועית במיוחד. חברה של הנטורופתית ממליצה עבורך רמדי הומאופתית, בלי להכיר אותך ובלי לדבר איתך באופן ישיר? ואת מסכימה לקחת רמדי בצורה הזו?
    זה אומר הרבה על מידת המקצועיות והרצינות של הנטורופתית שלך ושל ההומאופתית החברה שלה.
    זה נכון שלרמדיס הומאופתיות אין תופעות לוואי, אבל עלי לציין בפנייך שכל דבר שיש בו פוטנציאל לעזור, יש בו פוטנציאל להזיק, אם לא ניתן בצורה הנכונה והמדוייקת. וכל הדברים הטבעיים כביכול, יכולים גם להזיק. וזה משהו שאנשים לא מבינים כיוון שהם חושבים שטבעי זה טבעי.
    המלצתי אלייך, אם את מעוניינת בטיפול הומאופתי, גשי למישהו מוסמך ומקצועי וקבלי את העזרה שמגיעה לך
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו