מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נייר כסף או אפייה?אופק09/08/2010
שלום, שמעתי שנייר כסף (רדיד אלומיניום) מוציא חלקיקים רעילים בחום גבוה ולכן עדיף בתנור להשתמש בנייר אפייה, אך על קופסת נייר האפייה כתוב באזהרה שאסור להשתמש בו מעל 180 מעלות. בדרך כלל אני אכן משתמש רק בטמפרטורה זו, אך בכל אופן רציתי לשאול מה לדעתכם עדיף(פחות מזיק אם בכלל) או שיש לכם עצה אחרת.
ללא קשר, אם אני כבר כותב בפורום, רציתי לדעת אם שתיית תה ירוק לאורך זמן (בגלל הפעלת אנזימים בכבד) מפחיתה את ההאנגאובר לאחר שתיית האלכוהול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נייר כסף
ד``ר אדית מרלין דניאל09/08/2010
שלום אופק
לצערי אני לא כימאית. כך שלא אוכל לענות לך על השאלות -תפעל כפי שרשום על המוצרים.
אלומיניום ידוע כחומר רעלן מאוד מסוכן ולכן לא כדאי לעשות בו שימוש גם לא בסירים לבישול
הוא כול כך רעיל שהוא אפילו יכול לגרום למצבי נפש קשים כמו סיכיזופרניה התאבדות חרדות
נסה להיכנס לסופר מרקאט אורגני ניצת הדובדן או להתקשר אליהם-יש היום המון המצאות ירוקות ולא מזיקות אולי מצאו גם פתרון לסוגיה זאת.
לשאלתך השניה -אין לי נסיון בזה אבל לא נראה לי שזה יעזור. לדעתי יעזור שתפחית כמויות אלכוהול -גם כדי לא להרוס את הכבד שלך -היכרתי באופן אישי אדם שהיה מכור לאלכוהול
ראיתי באופן אישי לאיכן זה התדרדר ואיך גוססים מכבד שנהרס בגלל אלכוהול -לכן אני חושבת שבמקום לחפש איך לנטרל את הנזק שלא ניתן לניטרול -פשוט תנהג בתבונה עם הכמויות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)