מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולשרון07/11/2010
שלום רב
בני בטיפול הומאופטי כבר שנה בעקבות שקד שלישי ,הטיפול אכן עזר לו רבות במיגוון רחב של דברים לאו דווקא קשורים לשקד שלישי,
הבעיה היא שבכל פעם שהמטפל שלו מעלה לו את המינון יש רגרסיה ושוב אנו חוזרים לרמדי הקודמת או מוהלים אותה במים
לפני כמה ימים היתה לו חזרה של כל הסמפטומים של שקד שלישי:נחירות הפסקות נשימה התעורריות וכו
ההומאופט חזר אלי לאחר שלושה ימים ואמר לי שהוא עשה הערכה מחודשת ממש מההתחלה של המיקרה שלו והוא נותן לו משהו חדש ..אבל הוא העיר הערה שקצת מרתיעה אותי מהמשך טיפול הוא אמר כך"צריך להיוות סופר זהירים עם זה..."
המינון שהוא נתן לי הוא משהו לשלושה ימים בלבד ולדבר איתו
השאלה שלי היא :מה זה סופר זהירים האם יש אפשרות של נזק בטיפול הומאופטי
ומה דעתך בכלל על הרגרסיות בטיפול
ושוב ראוי לציין שהיה לנו שקט זמן ממושך מהשקד שלישי
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל07/11/2010אם הוא ציין סופר זהירים -לדעתי אתם צריכים לשמוע ממנו מהי כוונתו
ומה הוא צופה שיקרה והאם יש סכנה במה שהוא נתן ומדוע הוא ציין זאת
אולי הוא יודע שאולי אתם נותנים לפעמים את הרמדי מספר פעמים יותר ממה שהוא מורה ולכן מתפתחת ריאקציה
ריאקציה היא משהו שיכול לקראת השאלה היא אם זוהי הכוונה שלו לריאקציה
כול סוג של טיפול אם הוא נעשה בידיים לא מקצועיות מוסכן למטופל וללא יוצא מין הכלל
בברכה דר אדית דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
שרון07/11/2010שוב שלום
הטיפול השוטף שנתן לו הוא על בסיס יומי שני כדורונים אין שום סיבה בעולם שאני אפר הוראות של מטפל,הטיפול החדש הוא לשלושה ימים בלבד
מהו סוג טיפול כזה והאם זה מקובל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל08/11/2010לצערי אין לנו כאן מושג מהו הטיפול ואו מהו המקרה -זה קצת מוזר לענות על טיפול של מישהו אחר ולדעת מה הוא נתן לכם ומדוע
יכול להיות שהוא נתן משהו חזק בפוטנץ ולכן הוא רוצה לתת רק למספר ימים
ושוב אם יש כול כך הרבה חששות ודאגות המקום הוא לא לפזר אותן כאן בפורום או בפורומים אחרים -אלא מול המטפל שלכם שאמור להיות שם ולתת תשובות בצורה מלאה
בפורום עלולים להתטעות אותכם כי אנו לא יודעים מהו המקרה ואו הטיפול שניתן ומי הוא המטפל וזה לא חכם להתייחס לסוגיה זו זה לא רציני ולא רצוי
בברכה ובהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)