הומאופטיה לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומאופטיה לתינוק
    גלי
    16/11/2010

שלום רב,
    יש לי תינוק בן 5 חודשים.
    לפני כחודשיים, התינוק נכנס לגן ומאז אין רגע דל...
    זה החל בהתקררות קלה, נזלת, המשיך בשיעול מפלח ריאות והסתים בשיעול מלא ליחה שגרר הקאות.
    הילד טופל בסטרואידים (טרבולין + בודיקורט)
    הטיפול עזר והפחית את השיעול אולם מיד לאחר מכן הילד חלה בברונכיטיס, טופל עוד תקופה באנהלציה וכעבור שבועיים חוזר חלילה...
    הרופאים המליצו להמשיך בטיפול שלעיל עד יעבור זעם ובנוסף, טיפול מונע לתקופה ארוכה לטפל באינהלציה + בודיקורט.
    תוצאה של כל המתואר לעיל - הילד ירד במשקל, תאבון ירוד.
    שאלתי: שוקלת לעבור לטיפול הומאופתי.
    אולם חייבת לציין, כי בשל גילו הצעיר של התינוק מפחדת.
    האמת, לא יודעת מה מפחיד אותי יותר, סטרואידים או תרופות טבעיות.
    אודה לכם על עזרה.
    סליחה על "המגילה"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הומאופטיה לתינוק

הוספת תגובה

• הומאופטיה לתינוק - תגובה

כרמית ברלין
    17/11/2010

הי ותודה על פנייתך,

כמובן שהומאופתיה יכולה לסייע במצבו של בנך. להומאופתיה אין גיל. היא מתאימה לכל גיל ולכל בעיה. כולל תינוקות בני רגע ונשים הרות.
    הומאופתיה איננה מסוכנת, היא חסרת תופעות לוואי, אין אפשרות להתמכר אליה או ליצור בה תלות. היא מאד עדינה.
    תינוק כזה קטן עם סטרואידים זה ממש כאב לב.....
    אני חייבת לציין דבר נוסף, וסליחה מראש אם אשמע חוצפנית או ביקורתית. סהכ אנחנו לא מכירות....
    אבל גם אני אמא ל-3 (הקטן בן שנה), עובדת סביב השעון וכו'... ובכל זאת לשלוח ילד כזה קטן לגן, זה מקור לצרות צרורות.
    יכול להיות (וקחי זאת כעצה אימהית), שלמסגרת קטנה יותר של ילדים או למטפלת, הוא יגיב בריאותית אחרת.
    מקווה שעניתי ולא פגעתי, אשמח מאד לעזור לך להוציא את הילד מהמצב המעגלי הזה, ולשחרר אותו מדברים נוראייים כמו סטרואידים

להת כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

גלי
    18/11/2010

תודה על התשובה

לא פגעת חלילה...

לצערי, המחירים המבוקשים למטפלת/מעון פרטי (באזור ת"א) הינם בלתי אפשריים עבורי ומעונות היום של נעמת/ויצו נועדו להקל, כלכלית, על אמהות במצבי (חד-הורית).

יום טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב - תגובה

כרמית ברלין
    18/11/2010

הי, אני מבינה!!!

שיהיה בהצלחה רבה ורפואה שלמה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופטיה לתינוק - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    18/11/2010

פשוט תתחילי טיפול הומאופתי אצל המטפל הכי טוב שתמצאי

בהצלחה -כי אתם באמת סובלים סתם

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו