פיטרייה בציפורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטרייה בציפורן
    שרון
    29/01/2011

שלום!

מעוניינת לדעת האם מישהו מכיר את התרופה ההומאופתית ביופיל ( 2 משחות ליום וללילה ) נגד פטרת בציפורן. במידה וכן - היכן אפשר להשיגה ? והאם יש לה תופעות לוואי בשימוש רחב טווח ( חצי שנה) כמו הכדורים נגד פטריות בציפורן שדורשות מעקב בדיקות דם לכבד?

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטרייה בציפורן

הוספת תגובה

• פיטרייה בציפורן - תגובה

כרמית ברלין
    30/01/2011

הי ותודה על פנייתך,

אינני מכירה את המשחה הזו, כי בטיפול הומאופתי קלאסי לא משתמשים במשחות.
    ההבנה ההומאופתית מתבססת על העובדה, שבעיה שאיתה מגיע האדם, היא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק מבפנים ולכן, כל ההסתכלות ההומאופתית היא לרפא את הבעיה מהשורש ומבפנים.
    מריחת משחה לא תפתור לך את הבעיה ולא תעזור. וזה אני אומרת מנסיוןץ
    נסי טיפול הומאופתי אצל מטפל בצורה קלאסית.

בהצלחה כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבל הבלים בלי כיסוי

עדנה
    31/01/2011

התאוריה שאת דוגלת בה שבה " משחה מחדירה את המחלה פנימה "
    היא תאוריה פושטת רגל.
    הפטריה בציפורן היא זיהום חיצוני על האפידרמיס של העור ולכן יש להעלים אותו.
    את התאוריה הזו ייסדו בימי הנמן לפני 270 שנה בימים שלא היה מושג מהו פתוגן
    חיידק - וירוס - פטריה ....ואפילו לא היה פלסטר .
    שלא נדבר על זה שלא היו בדיקות דם וחשבו שכל המחלות הן קלקול רוחני כפי שהנמן גרס.
    הימים היו ימי רפואת האליל.

עדנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבל הבלים בלי כיסוי - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    31/01/2011

אין דבר כזה זיהום שהינו רק חצוני זיהום חייב להתיישב על מצע מזוהם פנימי
    דם מזוהם תאים מלאים ברעלים לכן כול טיפול שהינו רק חיצוני

א לא בהכרח יעזר
    ב במקרים רבים אם המשחה הינה שומנית הא תסתום את נקבובהיות העור ואכן כך תגרום לזיהום להיכנס פנימה חזרה לתוך מחזור הדם במקום להרחיק את הוירוס חיידק מזיק החוצה אל מחוץ לפני העור -שלכן קיים העור כמערכת הגנה ראשונה של הגוף כדי להרחיק מזהמים מאיברים פנימיים יותר ולכן לרוב חשוב שאם מורחים משהו זה לא יהיה על בסיס שומני אלא גל -או טיפות מעורבבים במים על פד נקי -ובמקביל ללקיחת הטיפות פנימה

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטויות חסרי ביסוס

עדנה
    31/01/2011

אני לבורנטית מעבדה בבית חולים ממשלתי
    וככזו אני חקרתי זמן לא מבוטל את דרכי המחשבה ההומאופטית
    שאין לה כל בסיס עובדתי ( לא מדברת על מדעי ).
    חבריי הקרובים טופלו אצל הומאופטים מוכרים במרכז ולצערי אף לא
    אחד מהם שופר מצבו בבעיות השונות.
    השמר בציפרניים הוא חיצוני בלבד ואין לא גרורות של סספיס / אלח
    או אחרת .

הקושי בטיפול בפטרת הצפרניים נובע מהשריון של הציפורן שמכיל שכבות
    של אפידרמיס כמעטפת מגנה על הפתוגן.

מסיבה זו נעשה שימוש בכדורים קוטלי פטרות ולא במשחות חיצוניות.

הוא הדין ביבלות וירליות שבהן הפתוגן הוא חיצוני בלבד.

עדנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תכלילי, ולא לזלזל

רוצה לדעת
    31/01/2011

אני מכירה אנשים מקרוב מאוד שאומנם לקח שנתיים לאחת מהם עד מציאת התרופה, ועוד אחת לקח 3-5 חודשים עד החלמה מלאה (ואולי חברייך התייאשו מהר מידי??) וזה עבד...וזה לא חזר.

כמו כן אני בעצמי לוקחת את התרופות עכשיו ובאחת התרופות אחרי שבוע של כאבים מייסרים הכאבים נעלמו תוך חצי שעה מלקיחת הרמדי.
    לא לזלזל בדברים שאת לא מכירה אל תשכחי שהרפואה בערך מה? 100 שנה? אתם לא יודעים הכל וספק אם גם תגלו....

עד שלא תנסי אל תגידי שזה לא עובד. כי אני אישית חוויתי את זה על בשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תכלילי, ולא לזלזל - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    31/01/2011

לא צריך לקחת שנתיים אם ההומאופת מיומן בסיום הפגישה הראשונה האדם יוצא אם התשובות שלו נקודה והפתרון יגיע תוך חודש חודשיים שלושה במקרים שלא נשענים על תרופות הפתרון מהיר ביותר במקרים שכן נשענים על תרופות התהליך יותר ארוך אך משתלם כדי להגיע לרמת בריאות טובה יותר לטווח הארוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים לוקח

רוצה לדעת
    31/01/2011

זמן למצוא את התרופה... הריפוי עצמו הוא יחסית מהיר.
    לזה התכוונתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטויות חסרי ביסוס - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    31/01/2011

ואם כול הכבוד לך עדנה ולתחום מקצועך -את עדיין לא מבינה והוא זה בתחום אחר ששמו הומאופתיה בו עוסקים מאות אלפי אנשים בכול העולם כשתביני יהיהי על מה לדון
    ובנתיים לכול אלו שהלכו לאנשים שלא עזרו להם -אין מה לעשות זה חלק מהחיים אתה נופל גם על מליוני רופאים שלא עוזרים לחולי סרטן ולכול מחלה אחרת -אמא שלי היהת אצל גדולי הפרופסורים ולא ריפאו לה את הסרטן -אז מה כול הרפואה המערבית היא בולשיט?

מעבר לכך לי יש ניסיון מוכח לש 98% המצלחה ובעולם יש מחקרים מדעיים שמגבים את ההומאופתיה -את פשוט אלרגית לתחום שאת לא מבינה בו כלום וכך את גם מדברת ומתנהלת- כאדם שאין לו שום מושג ולא הקטן ביותר בתחום שאין לו שום מושג בו

אז עדיף לך כאדם שמכבד את עצמו לא להביא את עצמך או את חברך כאן לדוגמא -כי זה רק מקטין בערככם ולא בערך ההומאופתיה שמבוססת מדעית בעולם כולל מחקרים -כולל מחקרים שאני גם עושה מעכשיו רפואיים מגובים על ידי ועדת הלסינקי -כדי שפיות שלא מבינות כלום בתחום שלי לא יהיה להם פותחן פה ונזילות בדיבורי האנטי כמו שאני שומעת ורואה כאן -ותעשי עוד טובה לעצמך כמו שאת לא רוצה שיפתחו פיות על התחום שלך אנשים כמוני שלא מבינים בו כלום -כך תעשי יפה לעצמך אם תשמרי את דיעותך לעצמך ואו תלכי מעכשיו להתמחות 6-8 שנים בתחום שאת לא מבינה בו כלום תעבדי עוד 10 -15 שנים ואז תתחילי לדבר -אז זה מקובל עלי לא לפניי

בהצלחה בחיים
    ולבביקורת שיקרית ולא אמיתית במקום אחר -לא על גבי לא על גבי תחום בו אני מתמחה 25 שנה ולא על גבי עמיתי שעובדים קשה להסביר את התחום ממנו הם חיים בכבוד רב למרות טירונתיך הרבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבל הבלים בלי כיסוי - תגובה

כרמית ברלין
    31/01/2011

עדנה שלום,

הזדעזעתי מקריאת תגובתך ומהדרך היהירה והמתנשאת, שאיננה מכבדת אנשי מקצוע אחרים, בעלי נסיון טיפולי של שנים בבעיות שונות.
    אני מבינה מדברייך ומ"הנסיון הטיפולי הכושל שלך" שהוא דרך אגב נסיון טיפולי של חברייך... שהומאופתיה היא דרך טיפול המבוססת על שטויות והבלים מ"ימי קדם"....
    אני שמחה לבשר לך ואני לא לבד, שאת טועה.
    כל בעיה, אבל כל בעיה, או מחלה שיש לאדם היא רק התוצאה. היא איננה הבעיה האמיתית. הבעיה האמיתית תמיד מגיעה מבפנים. את פשוט מתקשה להבין זאת.
    אני יכולה להוכיח לך זאת באלפי צורות. אבל לא אטרח לעשות זאת.
    הזלזול שלך בי ובתשובתי פגעו בי מאד. אני רואה את הפגיעה הזו כפגיעה בכל האנשים המכובדים, שחלקם רופאים ולבורנטים גם, שעוסקים בהומאופתיה. ובעלי ידע מעמיק בנושא. שעזרו לאלפי ומילוני אנשים להחלים ממחלות קשות שלרפואה לא הייתה תשובה עבורם. אותי ההומאופתיה הצילה ממוות ולכן אני כאן!!!
    אני מבקשת ממך, בכל לשון של בקשה, אם בכוונותייך להשמיץ ללא בסיס מוכח אנשים אחרים, שאת אפילו לא מכירה, בתחום שאפילו לא טרחת לנסות על עצמך, אנא אל תגיבי בפורום הזה.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבל הבלים ישפוט הקורא ויחליט

עדנה
    31/01/2011

גם אני למדתי הומאופטיה מתוך סקרנות.
    אז בואי נעמיד דברים על דיוקם.

ההומאופטיה גורסת שכל המחלות מקורם בקלקול רוחני !
    כלומר, אין חיידקים, אין וירוסים, אין פתוגניה , אין גנטיקה בכלל.

הנמן כתב את התנך שלו ( בימים קדומים של לפני ימי הבניים )
    ימים שלא היו בהם אפילו עט כתיבה.
    לא ידעו מהו וירוס, מהו חיידק, ולשיטתו כל המחלות נגרמות ע"י קלקוקל רוחני.
    אז אם יש לך דלקת אוזניים זה קלקול רוחני ( ולא זיהום חיידקי ) כי לא ידעו אז מהו חיידק.
    אם יש לך שפעת - זה קלקוקל רוחני ולא זיהום נגיפי / כי לא ידעו אז מהו נגיף.

המכללות עושות כסף על גבם של תלמידים תמימים שאין בידם כושר אנליטי להשוות מידע.

הנה בבקשה מה שכתב הנמן לגבי מקור המחלות וקלקלו רוחני.
    ישפוט הקורא ויחליט.

הנמן כותב באורגנון (סעיף 9):
    In the healthy condition of man, the spiritual vital force (autocracy), the dynamis that animates the material body (organism), rules with unbounded sway, and retains all the parts of the organism in admirable, harmonious, vital operation, as regards both sensations and functions, so that our indwelling, reason-gifted mind can freely employ this living, healthy instrument for the higher purposes of our existence.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטרייה בציפורן - הומאופתיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    31/01/2011

דעתי שונה מכרמית וגם מניסיון של 26 שנה בתחום אני מטפלת היום גם באמצעות הומאופתיה קלאסית וגם מודרנית ועל פי הצורך -יש פתרונות מלאים לפטריה בציפורן באמצעות הומאופתיה מודרנית כמו גם בקלאסית

ניתן לראות באתר שלי בדיוק מכתב שהעלתי אחרון של לקוח שסבל בדיוק מהעניין הזה ותוך שבועיים שלושה הבעיה נעלמה -ויש מקרים שהרמדי שניתנת במקביל ללקיחה פנימית בטיפות גם באמצעות גל למריחה חיצוני ישירות על המקום

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו