הרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס
    לביאה
    29/03/2011

אני בחורה בת 28 וסובלת מהרפס השפתיים מגיל ההתבגרות. בשנתיים האחרונות ההתקפים נהיו תדירים מאוד עד לרמה בה כמעט כל חודש יוצא לי פצע חדש. רמות המתח בחיי ירדו בשנתיים אלו ואיכות חיי השתפרה. אני לא סובלת מבעיות בריאותיות אחרות. הייתי מאוד רוצה למצוא פיתרון לבעיה היות והדבר פגום לי באיכות החיים. האם יש טיפולים הומאופתיים מומלצים? הטיפול הרפואי הקונבנציונלי הוא טיפול בכדורים לשארית החיים דבר אשר ממנו אני רוצה להימנע. אשמח לכל עצה כולל טיפול בסימפטום, אך בעיקר במניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס

הוספת תגובה

• הרפס - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    29/03/2011

שלום לביאה

כן את מוזמנת להומאופתיה יש פתרון מלא להרפס

נשמח לעזור לך

דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס - תגובה

כרמית ברלין
    30/03/2011

הי ותודה על פנייתך,

אני חושבת שאת צריכה לשאוף לריפוי ולא רק להקלה.......

כמובן שלטיפול הומאופתי יש את היכולת לעזור בנושא הרפס. מנסיוני, מה שקורה תחת הטיפול ההומאופתי בנושא של ההרפס הוא ירידה בתדירות ההתקפים, גם כשכבר יוצא הרפס הוא קטן, לא משמעותי וחולף תוך יום יומיים. אך בעיקר מה שחשוב הוא, שההומאופתיה נוגעת בשורש הבעיה ובסיבה הגורמת להרפס לפרוץ ובכך עוזרת לאדם ולגוף לרפא את עצמו.

אשמח לעזור

כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו