מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון וגמילה מציפרלקסדנה16/06/2011
אני רוצה לשתף את הכותבים והקוראים בפורם. לצערי אני מזה הרבה שנים סובלת מדיכאון ומטופלת בציפרלקס. לאחר שנתיים בשימוש 15 מ"ג והחמרה נאמר לי להוסיף ולקחת 20 מ"ג. תופעות הלואי קשות והפכו אותי לאדם אחר.
החלטתי לפנות להומאופט שנתן לי רמדי, שעוזרת לי מאוד. במקום להוסיף הורדתי מהמינון ואני בדרך לגמילה מלאה.
אני מוצאת את עצמי מחוייבת לספר כדי שכן תאמינו לרפואה הזו.
יש לציין שניסיתי להעלות זאת בפורם פסיכיאטריה כדי שאנשים יוכלו להפסיק להשתמש בסמים האלו. הם לא פרסמו את ההודעה שלי. אני מקווה שפה יתייחסו לזה וכן יפרסמו זאת.
חייבים להעזר ברפואה הזו ולזרוק את הכדורים המסממים האלו. הכל בגלל כסף לחברות התרופות.
אני לא מטפלת ואין לי כל אינטרס. אני פשוט רוצה שאנשים יפסיקו להאמין בפסיכיאטרים. האומאופטיה נותת מענה לזה-ותודה לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וגמילה מציפרלקס - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל16/06/2011שלום דנה
תודה על השיתוף
מדוע שלא תלכי צעד נוסף קדימה ותשתפי את העיתונות בחוויה שלך
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם העתונות לא יכולה להתמודד מול
דנה16/06/2011חברות התרופות לצערי. אני כאינדיבידואל לא אשמע להם אמינה. אבל אם יותר אנשים שכמותי יכתבו את מה שעזר להם באמת, אולי אז העיתונות תקשיב להם.
עצוב יותר לקרוא פסיכיאטרים שיודעים שזה עוזר ולא מציעים למטופלים שלהם את הטיפול הנכון ושולחים אותם לצרוך סמים. מניסיוני, הסמים משתקים את העשייה, החשיבה, הזיכרון, והריכוז.
לכן, לדעתי הפיתרון הוא גם בידי ההומאופטים. והוא הוזלת עלויות ראשוניות. במקביל התחייבות של הלקוח שבמידה והרמדי תעזור לו(כמובן מוגבל למספר ביקורים)הוא ישלם מחיר מלא. לשמחתי במקרה שלי, אחרי פגישה בת 3 וחצי שעות הוא מצא את הרמדי הנכון. בהתחלה הייתה החמרה ובהמשך הטבה. אני כל יום צובטת את עצמי ולא מאמינה שאני כמעט בלי הציפרלקס-תודה לאל ולהומאופט.
אף רפואה לא יכולה לתת מענה למחלה הזו מלבד ההומאופטיה-וניסיתי באמת הרבה סוג מטפלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם העתונות לא יכולה להתמודד מול - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל16/06/2011עדיין שווא שתחפשי עיתון שכן מוכן להקשיב -אני דווקא בעבר מצאתי דיי בקלות כשהסכמתי להיחשף בסיפור אישי שלי על החלמה מאנורקסיה עימה נולדתי כתינוקת והתפרצה שוב בגיל הנעורים מגזין מנטה עשו כתבה על ההומאופתיה בהקשר לאיך חיי ניצלו עימה -שווא לך לנסות
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה את חייה באשלייה
בני19/06/2011מה שלא עושה השכל עושה הזמן .
במוקדם או במאוחר תצטרכי להעלות את הציפרלקס.
שום תרופה הומאופטית לא תסדר לך את מנגנון הסרוטונין
כפי שעושות זאת תרופות מן הסוג הזה וזה למצער שיש צורך להעלות את המינון.
תעתיקי את תוכן הודעתי זו ותשמרי אותה למשמורת כעדות לאשלייה שאת מצוייה בה.
לאחרונה פגשתי בחורה שהיתה בטיפול הומאופטי עקב יתר פעילות של בלות התריס.
(זה נקרא = היפר תירואיד - מצב הפוך מתת פעילות של בלוטת התריס )
התופעה מתבטאת בפעילות יתר של ההתנהגות לרבות >> עניים מובלטות <<<
והיפר אקטיביות עד כדי התשה.
היא סיפרה לי שהיא טופלה בהצלחה אצל הומאופט שהעלים לה את התסמינים.
מייד אמרתי לה - את חייה באשלייה !!!
נכנסתי איתה לחדר שבו קיימת >> מראה ואמרתי לך תסתכלי על העניים שלך
תראי עד כמה הן מובלטות.
תראי את ההתנהגות שלך עד כמה היא אקטיבית חסרת סבלנות ( היפר תירואידי )
ביום חמישי קבלתי ממנה מייל בו היא מספרת כי התקבלו תשובות היוד שלה המצביעות
על בעייה חמורה בבלוטת התריס ובו היא מודה לי על הסבת תשומת ליבה באותה פגישה עם המראה.
מדוע אני מספר לך את זה ?
כי לעיתים לחולה נוח לחשוב שמישהו יחסוך ממנו תרופות כל שהן באמצעות שימשו בתחליפי רפואה.
לצערינו המצב רחוק מזה !
בעיות שכאלה הן גנטיות לרוב ולא הומאופט ולא שום דבר אחר יכול לשנות אותן
או לייצב אותן .
מה לעשות ? אלו החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה את חייה באשלייה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל19/06/2011בני
תודה על התגובה
וגם אפשר להביא 10 דוגמאות טובות הפוכות
אלוהים לא ברא אף אחד אם כדור כימי בפה
אתה תמיד תפגוש את האנשים הנכונים עבור הדוגמא שלך
דומה מושך דומה
לידיעתך בעולם קיימים מס פסיכיאטרים
שעברו לעבוד רק אם רמדיס הומאופתיות וירדו לחלוטין משימוש בחומרים כימיים
והם מטפלים בהצלחה בכול מחלות הנפש רק ברמדיס הומאופתיות
אז לך תהיה חכם מולם ותן להם דוגמאות -הם גם עשו מחקרים בנושא
וגם מתעדים את הלקוחות שלהם בוידאו לאורך כול התהליך
אז לך תתווכח עם העובדות שלהם
את בדרך הנכונה
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)