פוליפים טיפול הומאופטי כמעט הרג ילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפים טיפול הומאופטי כמעט הרג ילד
    גיא
    20/06/2011

כמעט שנה . אימו התעקשה על טיפול הומיאופטי, והילד בקושי אכל, הפסקות נשימה, בקיצור שבר כלי.
    לפני חודש הם נשברו, הכניסו את הילד לניתוח פוליפים בהדסה, כמה ימים בבית חולים והילד חזר לחיים!
    אין לי תמונות לצרף לפני ואחרי, אבל ההורים מאד מצטערים על כמעט שנה של ענויים ולילות ללא שינה לילד ולהורים.
    אז אם לילד שלי היתה בעיה דומה לא הייתי מבזבז את בריאותו על הומיאופטיה, אלא אם אתה מאמין עיור כמו אימו של הילד.
    אפשר לחזור אלי אם רוצים עוד פרטים על המקרה.
    החלמה מהירה.
    גיורא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוליפים טיפול הומאופטי כמעט הרג ילד - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    20/06/2011

שלום גיורא

אני בעדך
    הורים שפועלים בצורה סליחה טיפשית ובצורה עיוורת והולכים להומאופתיה ומתעלמים מהרופא וממה שהוא דורש -עושים טעות גדולה
    בטיפול אצלי תמיד הדיעה של הרופא האיבחון שלו וההחלטות שלו קבעות קודם כול
    ההורה אצלי מוחתם על כך שהוא מחוייב לעשות את הצווי פי של הרופא

כמו כן גם אם ההורה פנט כמו שנשמע בסיפור הזה -לא תמיד הוא יודע ל איזה הומאופת ללכת כדי לפחות להשיג תוצאות מידיות ככול הניתן במקרים הדורשים התערבות לפני ניתוח

תמיד וככלל יש להשאיר את תאריך הניתוח כפי שקבעו הרופאים -בנוסף לעשות עבודה עם הומאופת מומחה בלבד ובמידה והוא מצליח להשיג את היעד של הניתוח טוב במידה ולא אז לפחות שיתן למטופל את כול העזרה הנחוצה גם לפני הניתוח ובמהלכו להחתמה מהירה יותר מטראומת הניתוח

בעיקרון להומאופתיה בידיים הנכונות יש תשובה מלאה לפוליפים -אך לפעמים מגיעים מאוחר מידי וזה אומר שהפוליפ גדול מאוד וצריך התערבות כירורגית -הורה שפועל כמו פרה עיוורת ולא מוכן לשמוע על האופציה שעליה הרופא המליץ מסכן את הילד שלו ובעיני הוא פושע לכול דבר -להיות פריק של שיטה מסויימת ונגד רפואה משליהמ זהו פשע בעיני - בפרט כמדובר בילד חסר אונים שתלוי בך ובהחלטות שלך.

תמיד לעבוד לצד הרופא תמיד -הרופא קובע -תמיד להקשיב לרופא - תמיד להשאיר מועד ניתוח ולעבור אותו אם לא מצליחים עד הניתוח להקטין משמעותית את גודל הפוליפ או הבעיה האחרת שדרשה ניתוח -אף פעם לא ללכת עם הראש בקיר.

בברכה דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו