מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחסון עדשות חד פעמיותריקי17/07/2011
נאמר לי אצל האופטימפטריסט שאני יכולה לאחסן עדשות חד פעמיות למספר שעות בכלי אטום עם נוזל איחסון, כל עוד איני עוברת 24 שעות לאחר פתיחת האריזה של העדשה.
למרות זאת, קראתי במספר מקורות- שעדשות חד פעמיות אינן מיועדות לאיחסון בשום אופן בשום צורה ע"י נוזל איחסון, ויש להשליכן לאחר השימוש גם אם השתמשתי בהן למספר שעות בלבד. מה נכון? כי לפעמים אני שמה עדשות בשיש בלילה, רק לשעתיים, וזורקת, וחשבתי שניתן להשתמשת בהן גם בשבת, באותו הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחסון עדשות חד פעמיות - תגובה
נתנאל סילם17/07/2011לפי המלצות היצרנים- לא לאחסן עדשות יומיות אלא לזרוק אותן אחרי השימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ריקי18/07/2011לצערי עדיין אני מרגישה עייפות גדולה לאחר כמעט חודש של שימוש בעדשות.
אני ממש עייפה בהמלך כל היום ואפילו לא הגעתי ל-12 שעות הרכבה...
אני משתמשת בעדשות מעולות של גו'נסון אנד ג'ונסון חד פעמיות.
לא יודעת מה לעשות כבר חושבת לוותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
נתנאל סילם25/07/2011יכול להיות שאת יכולה להרכיב עדשות רק למספר שעות קטן יותר לא כל אחד יכול להרכיב עדשות במשך 12 שעות יום יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד זה ייתכן?
ריקי27/07/2011ואם ככה מה הטעם להרכיב עדשות?
זה מוזר כי זה לא מציק לי בעין אני לא מרגישה אותן, רק עייפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)