מידע רפואי
פורומים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- פרוקטולוגיה, טחורים, פיסורה, פיסטולה
- קוסמטיקה פרא רפואית
- ספינינג
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- הפרעות אכילה
- קרדיולוגיה ילדים
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- קרינה סלולרית, סרטן
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` חיים ראובני
מומחה לרפואת עור ילדים ואסתטיקה פרופ` חיים ראובני הינו בוגר הטכניון בחיפה. רופא עור, מתמחה בטיפולים אסתטיים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים. בנוסף, לאבחון וטיפול במחלות עור בכל הגילאים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
מנהל הפורום

- כתם חום צהוב בלבן של העיןשיר08/08/2022
היי , הבחנתי לפני מספר חודשים בכתם על הלבן של העין , האם זה מעיד על משהו לא תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נקודה בתוך לובן העיןשאול12/07/2022
שלום רב
גיליתי היום שיש לי נקודה בלובן העין כמו פצעון .
זה לא היה קודם.
הבחנתך
מצורף תמונה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כתם חום בעין ירוקהמיכל ברקאי דרסה07/07/2022
לילדה בת 9. כתם חום בעיין קיים כבר בערך 5 שנים . עברתי על תמונות לנסות לראות ממתי זה . נראה לי שגדל. מה זה יכול להיות? האם ללכת לרופא עיניים לילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כתם אפור לחמית של תינוק בין שנה ושמונהמורן06/06/2022
לבני בן השנה ושמונה יש נגע אפרפר בלחמית. ייתכן ויש משהו דומה גם בעין השניה. אשמח לשמוע מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בקשה למתן חוות דעת לנכות וחוות דעת נוספת בגין רשלנות רפואיתששון פנירי23/05/2022
מרשי עבר ניתוח בבית החולים שערי צדק להשתלת עדשה וכיום הוא בקושי רואה בעין ימין ומתקשה לפקוח את העין.
על מנת להגיש תביעת נכות למל"ל אנו זקוקים לחוות דעת לקביעת נכות צמיתה.
בנוסף, הנזק שנגרם למרשי הוא בלתי הפיך ולדעתו קיים רשלנות מובהקת שאותה הוא לקח בחשבון טרם הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לבן שלי בן 9 יש כבר חצי שנהדגנית דחיס19/05/2022
נקודה אדומה (כלי דם שלא ניספגים) בעין ימנית, מה הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כתם אפור בלבן של העין לילדהנועה18/04/2022
לבתי ישנם 3 כתמים בחלק העליון של העין... לא כל כך ברור. לא היה לה קודם לכן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נקודת חן? ילדה בת 4.5ילנה15/04/2022
שלום דר
כתם חדש בלבן של העין לילדה בת 4.5.
לא בטוחה במאה אחוז אם חדש או גדל בפתאומיות.
במשפחה סבא עם היסטוריה של מלנומה בעור.
תוכלצלחוות דיעה על סמך תמונה?
תודה מראש,
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם הכתם החום הזה שהופיע בעין שמאל לפני כמה חודשים מדאיג?דליה20/03/2022
בת 42 והופיע לי לפני כמה חודשים כתם חום בלחמית. אני מודאגת.
מאז שהופיע לא נראה לי שהוא שינה גודל.
אבל אני עדיין מודאגת.
יש סיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נקודה חומה בהירה בעין אצל תינוקתשני06/03/2022
שלום
היום בבוקר ראיתי שלבת שלי בת ה7 חודשים הופיעה נקושה חומה בהירה מאור בלובן של העין (לכיוון האוזן) ממש נראית כמו נקודת חן. יש לציין שהעיגול בצורה סימטרית- נקודה ממש קטנטנה.
הנקושה חדשה כיוון שלא הייתה בעין לפני כן.
כמובן שקבעתי תור לרופא עיניים . אבל האם עליי לחשוש? ולגשת לרפואה דחופה? אשמח לייעוצך בעניין. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - Choroidal nevusדוא14/02/2022
בת 30, גילן אצלי choroidal nevus כממצא אקראי. הנבוס שטוח וגודל 3.5*2.5 ממ. הבנתי שמעקב של נבוס אמור להיות אצל מומחה ב אונקולוגית עיניים. הלכתי לרופא עיניים בקופה מתוך מחשבה שיפנה אותי אבל הוא אומר שזה נבוס לא מדאיג ומספיק מעקב שנתי אצלו. שלח אותי לאולטרה סאונד בלבד (הממצאים זה הגודל שציינתי), בלי צילום להשוואה עתידית, בלי הפניה ל oct. לא ציין שום פירוט בסיכום הביקור לגבי גורמי סיכון להתמרה סרטנית אפילו ששאלתי אותו בפגישה וענה לי בעל פה(לגבי דרוזן, פיגמנטציה, מרחק מדיסק אופטי ודברים אחרים שקראתי שמהווים גורם סיכון). כעת לא יודעת מה לעשות - האם רופא אחר בקופה כן יפנה למעקב של אונקולוגית העין? האם חוסר הפירוט בתיק הרפואי סביר? לאור העובדה שזה מצב שמצריך מעקב שנים ואין ולו שבריר מידע מלבד גודל שניתן לעקוב אחריו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נקודה חומה בעפעף תחתון לבת שנתייםסיון09/02/2022
שלום
לפני כ3 שבועות הבחנתי במעין נקודה קטנה חומה על העפעף התחתון של ביתי בת השנתיים
האם תיתכן נקודת חן במקום כזה ? האם יש סיבה לדאגה?והאם יש צורך לעקוב אחר נקודת החן הזאת בשל מיקומה?
אודה למענה🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נקודה חומה בעפעף תחתון לבת שנתייםסיון09/02/2022
שלום
לפני כ3 שבועות הבחנתי במעין נקודה קטנה חומה על העפעף התחתון של ביתי בת השנתיים
האם תיתכן נקודת חן במקום כזה ? האם יש סיבה לדאגה?והאם יש צורך לעקוב אחר נקודת החן הזאת בשל מיקומה?
אודה למענה🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דלקות עיניים חוזרות ונשנותגל03/02/2022
בת 50 מזה חודשיים דלקות עיניים בשתי העיניים לסרוגין. בבדיקה אצל רופא עיניים לפני שלושה שבועותאמר שזה אלרגיה וקיבלתי טיפול בטיפות ומשחה לשלושה חודשים. אין הטבה. לפני כשלושה חודשים עשיתי mri אחרי כמה התקפי ורטיגו. יצא תקין אך רופא א.א.ג אמר שיש ציסטה במערת האף. מאוד מודאגת, האם יש מקום לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כתם חום בעין שקמתי איתו הבוקרמיכאל20/12/2021
קודם כל שלום ותודה רבה
רקע על עצמי: אני בן 24 בלי בעיות רפואיות.
קמתי בבוקר עם הרגשה שיש לי משהו מציק קצת בעין, הסתכלתי בעין וראיתי כתם חום, רציתי לשאול האם תוכל לתת לי הכוונה או להרגיע אותי לגבי זה, דרך אגב עכשיו כמה שעות אחרי קמתי אני לא מרגיש את זה כלומר זה כבר לא מציק לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Re: כתם בעין
פרופסור שחר פרנקל12/01/2022מיכאל שלום,
הסתדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?