מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע ופזילהדנה19/08/2011
שלום רב,
אני התחלתי לא מזמן להרכיב עדשות מגע מסוג פרו ויזן ויש לי כמה שאלות
יש לי בשבוע הראשון אדמומיות קלה בעיניים זה לגיטמי ואם לא איך אפשר להעלים אותה?
אני סובל מפזילה קטנה בעין ימין, חשבתי שעדשות מגע עם חידוד הראיה תתקן גם את הפזילה, אך לפעמים שאני מסתכל על עצמי במראה אני מוצא את עצמי עדיין קצת פוזל,
האם העדשות עם הזמן יתקנו את הפזילה והעין הימינית תתייצב או שצריך כאן ניתוח, והאם לאחר הניתוח.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע ופזילה - תגובה
איציק שבח19/08/2011עין אדומה, מעט , לתקופה קצרה זה נורמלי בהתחלת הרכבת עדשות מגע.
לגבי פזילה, עדשות מגע מתקנות פזילה רק במקרים ספיציפיים ביותר, (מה המרשם של העדשות?), כ"כ, עליך לעבור בדיקה מקיפה ומדוקדקת של המצב הדו עיני שלך.
בבדיקה , אפשר להעריך את השיתוף פעולה בין 2 עיניך, מה חומרת הפזילה, והאם בכלל ניתוח בא בחשבון (בהמלצת רופא עיניים בלבד!) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)